Compania locală de termoficare Colterm anunță că de astăzi încep probele la rece, în perspectiva reluării distribuirii încălzirii, pe măsură ce avansăm în toamnă. Deocamdată, etapizat, doar se încarcă cu agent termic traseele de distribuție, inclusiv instalațiile interioare ale imobilelor.

Aceste probe au început din 16 septembrie, deoarece Colterm are planificat, și în funcție de temperaturile care se vor înregistra în următoarea perioadă, să furnizeze căldură de la data de 1 octombrie. În prima etapă, probele sunt programate la următoarele puncte termice: 13A, CT Buziaș, Siret, Păltiniș, 52, Văcărescu,  98, 1A, 1B, 44 și 46. Compania Colterm are două solicitări de la cetățenii racordați la sistemul central de încălzire.

Asociațiile de locatari care au lucrat la instalațiile interioare și au golit apa din țevi sunt rugate să își termine lucrările, astfel încât probele să poată fi încărcate fără probleme. De acum încolo, asociațiile sunt rugate să nu mai înceapă alte lucrări. Cetățenii sunt rugați să semnaleze și orice probleme apar la contoarele de energie termică, de tipul cabluri rupte, termorezistențe distruse sau  un contor inundat, la numerele de telefon care funcționează non-stop: 0256.494.133 și 0756.061.468.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.