IAT-O! Definiția modernității în industrie și logistică

modulis park

În industrie și logistică, modern înseamnă modular, ecologic, cu facilități diverse și utilități asigurate, îndeosebi în raport cu halele moderne de închiriat. Detaliile, în rândurile următoare.

Caracteristicile unei hale moderne de închiriat

Segmentul industrial suferă modificări frecvente de ordin tehnologic – mai bine spus se bucură de aceste modificări. Robotizarea, nivelul scăzut de poluare, provocările logistice rezolvate și procedurile eficiente de mentenanță au transformat domeniul industrial într-un domeniu care poate merge mai departe fără să impacteze negativ societatea sau mediul înconjurător.

Discutând strict de logistică, halele moderne de închiriat sunt cele care vin în ajutorul chiriașilor beneficiari, fiind suporturi pentru toate scopurile lor – de la desfășurarea de activități industriale diverse și până la acțiuni de depozitare situate undeva pe lanțul de aprovizionare, fără ca procesele specifice să se gripeze sau să „ruginească”.

Modernitatea poate reieși inclusiv din acest detaliu: pentru închiriat. În prezent și mai ales în viitorul apropiat, a închiria spații de depozitare sau spații industriale vine la pachet cu avantaje pentru toți, atât pentru întreprinderile care închiriază, cât și pentru dezvoltatorul care oferă spre închiriere spațiile aflate în administrare.

Halele moderne de închiriat sunt atent administrate de reprezentanții companiei dezvoltatoare. Responsabilitatea pentru funcționarea optimă a halelor se atribuie în mod just proprietarului de drept, iar nu chiriașului. Iată o plasă de siguranță care permite chiriașilor să își vadă liniștiți de activitățile industriale sau de depozitare, simțindu-se respectați. Ecologic și în sens de etică în afaceri.

Iată un exemplu de concept bun de parc industrial

Să ne uităm la ce va fi Modulis în viitorul apropiat: un ansamblu modular de spații industriale de închiriat dezvoltat în municipiul Brașov de Qualis Properties, companie a cărei filosofie este să participe la dezvoltarea unui oraș „verde indiferent care este tipul de construcție, rezidențială sau industrială.

Modulis va permite mai mulți chiriași, care se vor bucura de o poziționare geografică foarte bună în raport cu orașul în sine (fiind situat la propriu în oraș), apoi cu extraurbanul (prin Șoseaua de Centură din proximitate, care permite accesul către drumurile ce duc oriunde în județ și în țară).

Cei care se hotărăsc să încerce aceste hale moderne de închiriat vor avea parte de facilități precum:

  • uși secționale și pietonale, cu automatizări și accesorii;

  • pardoseală elicopterizată și armată, pentru 5 tone/mp;

  • sistem pluvial, de rigole, pentru a stoca apa pentru irigat;

  • luminatoare plasate pentru cât mai multă lumină naturală;

  • panouri solare pentru autonomie energetică; energie verde;

  • trape automate de fum, prevăzute chiar în planul învelitoarei;

  • hub fast-charge, cu 20 de stații încărcare rapidă mașini electrice.

Particularitățile companiilor beneficiare se vor regăsi întotdeauna în incinta acestor depozite, acestor spații industriale de închiriat dacă acestea sunt într-adevăr moderne. Chiar dacă a închiria este mai convenabil decât a achiziționa, decizia are în vedere durate mai mari de timp. Se dorește ca proiectele derulate de clienții beneficiari să fie proiecte sustenabile. Iar dacă dezvoltatorul permite derularea acestor proiecte cu un nivel redus de poluare, ca la Modulis, cu atât mai bine.

De interes:  27 iulie – Banat FM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.