Echipa masculină de handbal CSM Reșița a disputat ieri cel de-al șaselea meci de verificare din perioada precompetițională. Adversară i-a fost o altă reprezentantă a Ligii Zimbrilor: CSM Bacău, care s-a impus la Reșița la o diferență de un singur gol.
La fel ca în meciul cu Dinamo, CSM Reșița a intrat greu în ritmul jocului, lucru de care băcăuanii lui Adi Petrea au știut să profite. În minutul opt al partidei, CSM Bacău conducea la Reșița cu un categoric 6-1 – dar acest avantaj nu s-a menținut mult timp pe tabelă. Susținuți de public, elevii lui Ilie Vaidasigan au recuperat treptat terenul pierdut, astfel că la pauză băcăuanii mai aveau singur gol avans, scor 12-11. Partea a doua a întâlnirii a adus în teren o formație reșițeană ceva mai inspirată, favoriții publicului dând senzația că pot ieși învingători din confruntarea cu băcăuanii. La jumătatea reprizei, CSM Reșița conducea cu 17-15, dar finalul meciului a aparținut din nou elevilor lui Adi Petrea, care au revenit și s-au impus la limită, scor 23-22. La final, noul antrenor al Bacăului s-a arătat mulțumit de joc, și a declarat că revine mereu cu plăcere printre prietenii de la Reșița.

De interes:  Culisele statului paralel | Theodor Stolojan - premierul celor 400 de zile de echilibru dinamic VIDEO

„Voi reveni întotdeauna cu drag aici, m-am simțit bine cât am stat aici, și îmi face plăcere să revin și ca „turist”, ca să spunem așa. Pentru noi a fost un meci bun, un joc de pregătire pentru turneul de la Poli care ne așteaptă, le mulțumesc în pimul rând gazdelor, care au acceptat să disputăm această partidă. Felicitări pentru proiectul pe care îl au aici la Reșița, și le urez baftă. La CSM Bacău, obiectivul pentru următorul sezon e calificarea în play-off”, a declarat Adrian Petrea.
„Revederea cu Adi Petrea a fost plăcută, dar din păcate nu am reușit să câștigăm. Este un meci de pregătire ca toate celelalte, probabil că dacă reușeam să învingem, aveam o încredere mai mare la partidele care urmează. Eu sper ca la începerea campionatului să fim 100% concentrați, pentru că avem nevoie de câteva victorii pentru a ne crește puțin moralul”, a spus Mișa Rohozneanu.
„A fost un meci echilibrat, un joc care ne ajută să vedem unde suntem, dar eu cred că până începe campionatul, peste două săptămâni, echipa va mai crește, și vom începe bine competiția „, a declarat, la rândul său, jucătorul reșițean Dușan Trifkovic
În meciul de ieri, cel mai eficient marcator al Reșiței a fost Marius Bahan, cu 6 reușite, urmat de Dușan Trifkovic și Claudiu Dediu, ambii cu câte trei goluri înscrise în poarta băcăuană. Astăzi, reșițenii au plecat la Făgăraș, unde vor disputa alte două jocuri amicale, cu echipa locală și cu Minaur Baia Mare.

De interes:  OFICIAL: Un român din 4 se află sub pragul sărăciei: 5 milioane de oameni trăiesc de pe o zi pe alta - VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.