Multitudinea de magazine online, modelele foarte atractive și ofertele foarte accesibile reușesc uneori să pună în dificultate tinerii părinți lipsiți de experiență. Din acest motiv, considerăm că este util să vă facem câteva recomandări referitor la modul în care trebuie să alegeți hainele pentru cei mici.

Cele mai potrivite haine pentru copii

            Cele mai potrivite haine pentru copii nu sunt cele frumos imprimate cu culori vii si vesele și nici cele cu un design complicat. Cele mai bune haine pentru cei mici, sunt acelea confecționate din fibre naturale de tip bumbac, bambus, lână sau in. În topul țesăturilor naturale se află articolele de genul haine copii bumbac. Acestea sunt hăinuțele pe care vi le recomandăm să le alegeți pentru copiii aflați în primele luni de viață, mai ales, si nu numai!!

Pielea copiilor este nedezvoltată, mult mai subțire și mult mai sensibilă decât cea a adulților. Unii dintre ei au chiar și organismul mult prea sensibil. Hainele pentru copii confecționate din fibre sintetice pot să le cauzeze probleme de sănătate!! Fibrele sintetice sunt tratate cu substanțe chimice de diferite tipuri. Când acestea vin în contact direct cu pielea sensibilă a copiilor, ele pot determina nu numai iritații sau reacții alergice. Substanțele toxice pe care le conțin se pot absorbi cu ușurință și în felul acesta, oricât de greu pare de crezut, devin chiar…..toxice pentru cei mici.

De interes:  3 preparate populare pe care o gospodina le va gati rapid cu oala sub presiune

Un alt inconvenient foarte mare este acela că țesăturile sintetice nu absorb deloc bine transpirația. Copiii își petrec prima parte a vieții dormind sau jucându-se. În felul acesta transpiră mult mai ales în timpul somnului, mai ales vara când este foarte cald.

 

Avantajele hainelor pentru copii confecționate din bumbac de bună calitate

            Toată lumea cunoaște faptul ca bumbacul este folosit la confecționarea hainelor încă din antichitate. Statisticienii susțin faptul că mai mult de 40% din îmbrăcăminte este astăzi confecționată din bumbac. În hainele de bumbac se simt copiii cel mai bine!      Acesta absoarbe cu ușurință transpirația și permite pielii să respire în condiții optime. Este un material foarte moale și se mulează perfect pe corp. De aici rezultă confortul pe care îl resimțim atunci când purtăm o bluza sau un body confecționat din bumbac de foarte bună calitate.

Un alt element de care puțină lume ține cont, este reprezentat de calitatea coloranților folosiți pentru imprimarea hainelor pentru copii.

De interes:  Cum sa reaprinzi pasiunea in cuplu. Secrete ale unei relatii fericite

Este normal să vă puneți întrebarea următoare: Unde găsesc magazine de haine pentru copii care să îndeplinească toate condițiile de siguranță pentru cei mici?

            O atentă căutare pe internet și sfaturile bune ale celor cu experiență, vă pot ajuta într-o situație ca aceasta! Spre exemplu, o alegere foarte inspirată poate fi magazinul online de haine pentru copii Hbebe. Este o afacere de familie, toate produsele fiind concepute în atelierul propriei familii. Cei care susțin producătorii români si produsele fabricate în România se vor bucura când vor afla că toate produsele comercializate de acest magazin online sunt fabricate la noi în țară.

Materialele din care sunt confecționate hăinuțele pentru copii sunt de foarte bună calitate, naturale iar coloranții folosiți sunt pe bază de apa, ecologici și fără toxicitate asupra organismului copiilor. Gama de produse Hbebe este foarte variată, începând cu pijamale pentru copii, salopete, bodyuri, haine din lână, jachete copii impermeabile , încălțăminte, seturi pentru familie, etc.

De interes:  Puzzle-ul Castorland, pentru cei indragostiti de arta

Pe site-ul magazinului online o să găsiți și un ghid foarte util pentru mărimi. Prețurile sunt convenabile dacă ne raportăm la calitatea și design-ul hainelor. Nu este un magazin de lux pentru haine, nu plătiți nimic în plus pentru calitatea produselor cumpărate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.