Guardia Ultra dă semnalul: Toți la Pâncota! – BANAT

CSM Școlar Reșița și Guardia Ultra se pregătesc pentru cel mai important meci al returului de campionat. Mâine, rosso-nerii vor avea un important sprijin din tribune, la partida pe care o vor disputa pe terenul rivalei Șoimii Lipova.
Cu trei etape înainte de finalul campionatului, CSM Școlar Reșița e lider al seriei, cu două puncte în fața Șoimilor din Lipova, și cu patru peste ACS Dumbrăvița. Pentru elevii lui Leo Doană urmează însă partide grele și foarte importante, pentru că ocupantele locurilor doi și trei sunt chiar formațiile pe care rosso-nerii le vor întâlni în următoarele două runde. Primul mare examen e cel de la Pâncota, acolo unde formația reșițeană va juca mâine contra rivalilor de la Șoimii Lipova. E un meci ca oricare altul, o partidă pe care vom încerca să o câștigăm, spune antrenorul Reșiței.

La jocul cu Șoimii, rosso-nerii vor avea un important sprijin moral din partea celor mai înfocați suporteri. Guardia Ultra, care a fost mereu alături de jucători, va încerca să aducă în tribune un număr cât mai mare de suporteri reșițeni. Vom fi probabil peste 150 de oameni, spune liderul galeriei, Marcel Gușcă. „Am așteptat cu nerăbdare acest meci. Știam că la acest joc se poate face diferența în lupta pentru promovare și, de ceva timp, facem o campanie în oraș pentru a merge cât mai organizați la această partidă. Până acum câteva zile erau anunțați 120-130 de suporteri care vor încuraja CSM Reșița și sperăm ca, la ora meciului, numărul lor să crească. Consider că dacă partida nu s-ar fi jucat vineri și s-ar fi jucat sâmbătă, eram prezenți aproximativ 300 de susținători ai acestei echipe. Cei care vor să facă deplasarea împreună cu noi, ne pot contacta pe rețelele de socializare. Sperăm să fim 150 de suporteri și ne dorim ca, la finalul meciului, CSM Reșița să facă încă un pas spre promovarea în Liga a II-a”, a declarat Marcel Gușcă.
Plecarea suporterilor va avea loc mâine, la ora 13.15, de la bazinul de înot din Govândari. Grupul cel mai important, care va face deplasarea cu un autocar, trei microbuze și șase autoturisme, numără 120 de persoane. Alte câteva zeci de persoane, care nu pot pleca atât de devreme din cauza serviciului, se vor alătura ulterior acestui grup. Partida Șoimii Lipova – CSM Școlar Reșița, joc programat în cadrul etapei a 28-a, se va disputa mâine, de la ora 18.00.

De interes:  Stocarea datelor: ultima linie de apărare pentru securitatea cibernetică Măsuri de prevenire a atacurilor cibernetice

foto: facebook Marcel Gușcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.