O gamă largă de generatoare de curent noi și folosite sunt disponibile pentru potențialii cumpărători astăzi, așa ca e bine sa știm ce sa alegem.

Ciclul de cumpărare începe de obicei cu identificarea unei nevoi (de exemplu alimentarea unor echipamente grele, furnizarea de rezervă de urgență, putere primă sau de așteptare etc.), apoi e bine sa efectuați cercetări și analize pentru a determina care sunt specificațiile și cerințele voastre.

Va veți confrunta cu decizia importantă de a achiziționa un generator electric nou sau unul second hand sau sa închiriați un astfel de utilaj. Pentru a ajunge la o decizie educată și un răspuns la aceasta, trebuie să se țină seama de o serie de factori, mulți dintre aceștia fiind enumerați în tot acest articol.

La fel ca la achiziționarea unei mașini noi, motivul principal pentru cumpărarea unui generator nou este faptul că vine cu o garanție a unui producător generatoare electrice.

Lungimea și termenii fiecărei garanții variază foarte mult, dar de obicei garanția este cuprinsa între un an și doi ani, în funcție de utilizarea anticipata a generatorului și / sau a motorului. Cu toate acestea, așa cum se întâmplă și cu autoturismele, garanțiile nu vin fără o creștere substanțială a costurilor. Și, în funcție de mărime, marcă și producător, poate exista un timp de așteptare îndelungat sau o disponibilitate limitată, astfel încât este nevoie adesea de timp suplimentar pentru a ține cont de acest lucru, în special la generatoarele mai mari.

De interes:  Interimarul pus la Străzi de fostul primar Gabriela Firea recunoaște că nu a pus limitatoare de viteză pe strada unde au murit cele două fete

Pentru companiile care au timp să aștepte și își doresc cu adevărat securitatea pe care o oferă o garanție pentru un an sau doi, generatoarele noi pot fi cel mai bun mod de urmat. Așa cum e cazul oricărui echipament greu, trebuie doar să cântărești toate avantajele și dezavantajele situației tale particulare pentru a determina care este cea mai bună opțiune pentru nevoile tale.

Generatoare second hand

Deși de obicei nu vin cu o garanție, este adesea extrem de avantajos să cumpărați motoare diesel reconstruite și generatoare de energie electrică folosite din mai multe motive. Un element cheie este, desigur, faptul că generatoarele folosite motoare sunt adesea disponibile la prețuri foarte atractive și costa substanțial sub prețurile de vânzare cu amănuntul ale unităților noi. Este chiar posibil să economisiți până la 50% sau mai mult obținând un generator uzat în loc de unul nou.

Un alt beneficiu esențial pentru achiziționarea unui grup electric folosit este faptul că acestea sunt disponibile cu ușurință și pot fi cumpărate și instalate foarte repede. Nu există nici un timp de așteptare din cauza disponibilității limitate și a termenelor de livrare din fabrică, pur și simplu îl cumpărați și îl trimiteți imediat spre instalare. Mulți vânzători vor include chiar și transportul în costul unității.

De interes:  Schimbare crucială în energie. Cum vor fi calculate facturile

De asemenea, deoarece majoritatea producătorilor de mărci construiesc echipamente de rezistență industrială, riscul este neglijabil. Generatoarele de energie sunt construite astfel încât să funcționeze ori de câte ori este necesar, deoarece aceasta este adevărata lor funcție în majoritatea cazurilor, de a fi întotdeauna acolo când aveți nevoie de ele cel mai mult (adică in cazul unei întreruperi de curent electric)

Generatoarele de rezervă sunt funcționate numai atunci când puterea principală scade, astfel încât multe dintre acestea sunt puțin utilizate de obicei și au o durată de viață lungă de întreținere înaintea lor.

Singurul dezavantaj real al achiziționării unui generator folosit este doar acela ca a fost cândva deținut și folosit de altcineva. Prin urmare, cel mai probabil trebuie să preluați situația despre, istoricul și starea actuală a generatorului și a motorului. Acesta este motivul pentru care este important să cumpărați sau sa închiriați generatoare de la un producător de generatoare electrice de renume, care deține expertiza tehnică și infrastructură pentru a testa, repara și întreține corect aceste utilaje.

De interes:  Opt focare de coronavirus, în județul Timiș. Printre ele, firme private, centre pentru vârstnici dar și cel unde sunt cazați migranți

Endress oferă pentru închiriere diferite tipuri de generatoare electrice care sunt monitorizate on-line, fiind dotate cu sisteme de management industrial care le asigura un ciclu de funcționare optimizat. Veți monitoriza si gestiona fiecare echipament aflat in chirie si va veți reduce costurile de utilizare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.