Fostul director adjunct al SRI, Florian Coldea, a fost citat, marți, la Secția pentru investigarea infracțiunilor din justiție (SIIJ), potrivit Realitatea Plus.

Fostul număr 2 în SRI este așteptat la audieri la ora 11:00, potrivit sursei citate. Tot marți a fost citat și fostul șef al SRI Prahova, Sabin Iancu. 

Audierea celor doi vine în contextul în care fostul procuror DNA Prahova, Mircea Negulescu, a relatat, în exclusivitate la Realitatea Plus, cum s-ar fi implicat Coldea în ancheta care-l viza pe fostul deputat și om de afaceri Sebastian Ghiță. Procurorul supranumit „Portocală” a afirmat chiar că fostul șef al SRI Prahova ar fi avut rolul să-l urmărească și să-i transmită lui Florian Coldea toate evoluțiile în dosarul lui Ghiță.

Mircea Negulescu, fost procuror DNA, este și el cercetat de Secția Specială, sub control judiciar, după ce până la jumătatea lunii august a stat în arest. Negulescu este acuzat că a falsificat probe şi a constrâns şi corupt mai multe persoane să facă denunţuri şi declaraţii mincinoase în două cauze instrumentate pe vremea când era procuror la DNA Ploieşti.

De interes:  Investeste in cosuri de fum pentru o locuinta mai sigura!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.