FAKE NEWS despre reținerea lui Cristian Rizea la Chișinău. Fostul deputat, „reținut” de presă, LIVE la Realitatea PLUS

Cristian Rizea, „reținut” de presa controlată de Radu Budeanu, live pe Realitatea PLUS. După ce ziarele cancan si gandul au titrat, marți, că deputatul fugar a fost reținut la Chișinău, Rizea a intrat în direct la postul TV Realitatea PLUS, demontând, astfel, fake-news-urile celor două publicații. De menționat că unele din dezvăluirile lui Rizea l-au vizat direct pe patronul Gândul, Radu Budeanu. Sursele Realitatea PLUS spun că Ministerul Justiției de la noi este pregătit să reia procedurile de extrădare, după ce primește confimarea că Rizea nu mai este cetățean moldovean. 

După apariția articolelor respective, Cristian Rizea a declarat marți, la Realitatea PLUS, că „da, am văzut articolul, baietii astia de la gandul, cancan, infractorii astia pe care-i demascam zi de zi în fața românilor, au pregătit minuțios asta, au premeditat. Ei deja stiu ce mi se va intampla…  Oamenii astia arestau și faceau crime la comandă”.

Citește și Cristian Rizea rupe tăcerea. Cum se făceau arestări la comanda afaceriștilor Dragoș Dobrescu și Radu Budeanu – DOVADA incontestabilă

„De ce s-au grabit? Pentru că în următoarele zile, românii vor auzi o inregistrare în care R. Budeanu si D. Dobrescu au decis sa l omoare pe Florian Walter. Trebuie să știe toată România Eu am completat deja plangere penala pentru crima pentru acesti doi infractori. Da, Florian Walter a fost omorât”, a mai spus Cristian Rizea la Realitatea PLUS.

Citește și Legătura dintre mass-media și ȘANTAJUL demnitarilor! Totul despre mogulul Radu Budeanu – Cum a fost folosită presa ca instrument de șantaj

„Și de asta s-au grăbit. (…) Ei au informații că această dezvăluire trebuia făcută în această săptămână, au aflat , și, în disperarea lor, uitați-vă unde s-a ajuns. (…) Îi îndemn pe toți românii să-și sune prietenii, rudele din Republica Moldova și pe 15 noiembrie să voteze cu Maia Sandu, pentru ca astfel de abuzuri făcute de Igor Dodon și Vladimir Plahotniuc să nu se mai întâmple niciodată în această țară”, a declarat Rizea.

De interes:  INNA a lansat INNAMag, propria revistă online, unde artista împărtășește o parte din viața și experiențele ei – Banat FM

„O să audă toți românii. Sunt în posesia unei înregistrări audio în care lui Florian Walter i se aude vocea lui. Este pe acea inregistrare, impreuna cu fiul său si mai este încă o persoană, un om de-al lui Dobrescu și Budeanu. Un om care-i spune ce urmează să i se întâmple. E inregistrare audio de o oră, 60 de minute. Iar procurorii când vor auzi asta, vor înțelege că acești doi infractori, Budeanu și Dobrescu, sunt de fapt niște criminali”, a afirmat Rizea, marți, la Realitatea PLUS.

Despre fake news-ul cu așa-zisa sa reținere, Cristian Rizea a mai precizat noi lucruri, marți, la Realitatea PLUS, despre „opera” lui Radu Budeanu și Dragoș Dobrescu.

„Este clar ca ei au făcut totul, au aranjat totul ca să fiu arestat și extrădat. Ei au plănuit totul. Au dat informația înainte de a se întampla, pentru că ei știu tot ce se va întâmpla cu mine. (…) Și toți cei care i-au sprijinit, generalii Coldea și Ciocârlan, de la Serviciul Român de Informații. Ei s-au implicat. 

 ca să-mi creeze mie această problemă acum în Moldova. Ei sunt disperați să nu-i mai devoalez cu hoțiile pe care le fac în România. (…) Românii vor ști să-i sancționeze pe acești hoți, pe acești infractori, pe acești asasini economici ai României. 

De interes:  1.136 de noi cazuri de COVID 19. Situația infectărilor, pe județe

Numai în gandul și in cancan a apărut (fake news-ul cu reținerea lui Rizea – n.red.). Exact ziarele, site-urile controlate de acest infractor care se dă mogul, pe nume Radu Budeanu, care este protejat de sistemul ocult care încă mai conduce România din umbră, care este protejat de generalul Adrian Ciocârlan, care este protejat de generalul Florian Coldea.

Românii pot vedea că sunt încă liber. Nu știu dacă este ultimul live pe care-l facem pentru România… Dar dacă va fi așa, asta e. Dar mă voi bate în continuare, indiferent unde voi fi, indiferent ce mi s-ar întâmpla”, a mai spus Rizea, la Realitatea PLUS. 

***

Președintele în exercițiu al Republicii Moldova, Igor Dodon, i-a retras, marți, cetățenia fostului deputat PSD Cristian Rizea. Potrivit surselor Realitatea PLUS, Ministerul Justiției așteaptă confirmarea retragerii cetățeniei și, mai apoi, să reia procedurile de extrădare. În urma retragerii cetățeniei, Cristian Rizea, a precizat, marți, la Realitatea PLUS, că va continua dezvăluirile începute în urmă cu mai bine de două luni și că nu îi este teamă. 

El a mai spus că a obținut cetățenia legal și amenință cu judecata. 

„Avocații mei deja sunt la ora aceasta, completează și fac sesizări către Curtea Constituțională. Este un mod abuziv  de a retrage cetățenia unui cetățean moldovean. La presiunea doar a banilor negri, de care au nevoie unii de aici. Asta este explicația. E simplu. Dar mă voi bate în Justiție și voi merge până la capăt și nu mi-e frică. Nici de Igor Dodon, nici de Plahotniuc. Plahotniuc e cel care i-a dat bani mulți  lui Victor Ponta. (…) Nu o să reușească să-mi închidă gura!”, a declarat Cristian Rizea la Realitatea PLUS.

De interes:  Bobby Păunescu, verdict despre dosarul Revoluției: Din 1990, a urmat o chestiune de distrugere a României, a economiei românești

Rizea susține că retragerea cetățeniei vine după dezvăluirile pe care le-a făcut în ultimele zile despre clasa politică și jocurile de culise ale statului paralel românesc, la Realitatea PLUS.

„În primul rând n-au motivat-o (retragerea cetățeniei – n.red.). L-au obligat pe Dodon, care e sub papucul lui V. Plahotniuc. Igor Dodon e un om șantajabil, care a primit multi bani de la Plahotniuc. Plahotniuc îi controlează pe toți, mai puțin pe Maia Sandu și Andrei Năstase. În rest, îi controlează pe toți. Ăsta este rezultatul. Oameni care pot fi cumpărați ușor. (…) Indiferent ce vor unul, altul, un proces trebuie să aibă loc. Nu se poate. Cetatenia nu este un bilet de tramvai să-l rupi. Iar această  cetatenie a fost dobandita total legal. Eu am dobandit-o prin recunoastre, pentru că mama mamei mele a trait aici, bunica mea. (…) Nu este nu stiu ce ruda, de nu stiu ce grad. Deci repet, este mama mamei mele, cea care m-a crescut”, a mai afirmat Rizea.

Citește și Răzbunare la Chișinău. Igor Dodon i-a retras cetățenia moldovenească lui Cristian Rizea, după dezvăluirile despre statul paralel

Cristian Rizea a fost condamnat definitiv în 2019 la 4 ani și 8 luni de închisoare cu executare pentru trafic de influență, spălare de bani și influențarea declarațiilor.

Sursa: Realitatea din Moldova

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.