Gabriel Oprea, mesaj de Ziua Jandarmeriei Române: “La mulți ani, dragi jandarmi!”

Presedintele Uniunii Militarilor si Politistilor “Mihai Viteazul”, gl.(r) Gabriel Oprea, a transmis un mesaj de Ziua Jandarmeriei Române.

“Am un respect deosebit pentru cei care îmbracă cu mândrie uniforma militară şi servesc Patria – in tara sau peste hotare. Am toată onoarea pentru veteranii acestei arme şi cred ca trebuie sa le mulţumim cu totii pentru anii pe care i-au trudit într-o instituţie de forţă, aşa cum este Jandarmeria Română. Tuturor le transmit un gând de preţuire şi recunoştinţă profunda.

Jandarmii romani sa fie mândri de statutul lor, sa faca onoare hainei militare pe care o poarta şi sa nu uite niciodată că misiunea lor se desfăşoară 24 de ore din 24, 7 zile din 7 în serviciul cetăţenilor.

Jandarmeria Română este astazi o structura moderna, capabila sa asigure romanilor exercitarea cu buna credința a drepturilor și libertaților fundamentale.

Ca vicepremier pentru securitate națională și ministru de Interne, am apreciat si am onorat această importantă armă.

De interes:  Reghecampf, încă un gest RUȘINOS: Încercări disperate de intimidare a fostei soții, Anamaria Prodan. Cine vrea „capul” impresarei?

La fel o fac și astăzi, în calitate de președinte al Uniunii Militarilor și Polițiștilor “Mihai Viteazul”.

Am fost si sunt un apărător al drepturilor acestor oameni care se află în slujba Patriei.

Statul roman trebuie sa-i sprijine pe jandarmi cu tot ceea ce este necesar unei astfel de institutii pentru ca ea sa functioneze la cele mai intalte standarde, iar oamenilor care lucreaza in Jandarmerie trebuie sa li se asigure cele mai bune conditii de munca, dar si de viata.

La multi ani, dragi jandarmi!

Gl.(r) Gabriel Oprea

Presedintele UMPMV“

Sursa: Realitatea Din UNPR

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.