Infomații surprinzătoare de ultimă oră: au fost prinși cei care l-au jefuit pe Charlie Ottley

Conform unor surse apropiate anchetei, cei care i-au furat echipamentul realizatorului de filme documentare Charlie Ottley au fost prinși. Chiar dacă în scenariul inițial era vorba despre trei tineri iuți de picior, se pare că este vorba despre doi minori de 10, respectiv 14 ani, și de mama acestora, în vârsta de 26 de ani.

Drona furată, în valoare estimată de 2000 de euro, nu a fost recuperată, cei trei susținând că au aruncat-o, neștiind la ce folosește.

Vă reamintim că Charlie Ottley, realizatorul celebrelor documentare Wild Carpathia și Flavors of Romania, aflat în Timișoara pentru a filma un clip de promovare al județului Timiș, a rămas fără mai multe echipamente precum și material filmat, după ce mai multe persoane i-au furat lucrurile în timp ce acesta se afla într-un parc din centrul Timișoarei.

Charlie Ottley a declarat că „Suntem aici pentru a promova judetul Timis si Timisoara. Iubesc acest oras, e fantastic, este plin de viata. Are teatre, opera, restaurante si baruri fabuloase. Am fost in unul dintre acestea noaptea trecuta, cu prieteni. Am plecat spre casa si, din nefericire, in timp ce mergeam printr-un parc, drona a fost furata. I-am urmarit dar erau cu vreo 30 de ani mai tineri decat mine si aveau adidasi, asa ca nu i-am prins. Este un eveniment nefericit, se putea intampla probabil oriunde in tara, nu spun ca numai aici se putea. Cred ca ar trebui sa aiba mai multe camere de supraveghere in parcuri, nu doar in Timisoara, ci peste tot trebuie sa ne asiguram ca oamenii sunt in siguranta “.

De interes:  O femeie s-a aruncat de la etaj, la Spitalul Județean din Timișoara

Sursa: Realitatea de Timis

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.