Functional Fitness Bodyweight revine în atenția reșițenilor! Mâine va avea loc primul concurs în urbea de pe Bârzava – BANAT

Functional Fitness Bodyweight revine în atenția reșițenilor! Mâine va avea loc primul concurs în urbea de pe Bârzava

Noua disciplină sportivă denumită Functional Fitness Bodyweight revine în atenția reșițenilor. După un workshop de prezentare desfășurat în aprilie, practicanții acestui sport sunt gata și de concurs. Prima competiție va avea loc mâine, și va reprezenta un preambul la campionatul național de Functional Fitness Bodyweight programat la Reșița în această toamnă. Principalul promotor al evenimentului, omul care pune în mișcare atât mușchii, cât și structurile implicate în organizare, este inimosul instructor Mihai Petreanu. Concursul de pe 1 iunie a fost gândit ca un test înaintea Naționalelor.


„Este o competiție adresată atât seniorilor și juniorilor, atât la individual cât și la perechi. Nu vor fi foarte mulți competitori, dar important e faptul că evenimentul reprezintă un preambul la Naționalele ce vor avea loc în data de 14 septembrie la Reșița. Concursul se va desfășura pe 4 sesiuni, iar fiecare sesiune durează opt minute. Fiecare sesiune are incluse patru exerciții, a câte patru minute fiecare. Cine are cele mai multe repetări fără penalizări este câștigător”, a precizat Miha Petreanu.
Concursul de Funcțional Fitness Bodyweight va avea loc mâine, începând cu ora 9.30, în sala de sport a complexului Superfit din municipiul Reșița. La start sunt așteptați aproximativ 20 de sportivi, dintre care 6 sunt reșițeni. Vor intra în concurs practicanți de Functional Fitness Bodyweight din Cluj, Timișoara, Oradea și Reșița, dar și un sportiv din Sierra Leone, care se află în această perioadă în urbea de pe Bârzava. Toți cei interesați să urmărească evenimentul ca spectatori sunt bineveniți, spune Mihai Petreanu.

De interes:  EXCLUSIV Scriitorul Florin Toma, fost pacient la ”Matei Balș”: Toate caloriferele erau reci. Ar trebui să le fie rușine...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.