Bobby Păunescu, despre dosarul ROMPREST de la DNA: “Acest dosar este urmărit cu mare atenție în special de Statele Unite”

Bobby Păunescu a comentat pe marginea dosarului făcut de DNA în privința prejudiciului de aproape 950 de milioane de la ROMPREST.

„Pe Realitatea a apărut un articol despre un dosar DNA deschis despre ROMPREST prin care vorbim de un prejudiciu de 950 de milioane de lei care înseamnă mult, aproape 200 de milioane de euro. Ce pot eu să va spun la treaba asta, nu știu cine e vinovat, cum e vinovat, dar un lucru e clar, o să vedeți că aici sunt implicați mare parte din cei care sunt în decizia de a distruge România. Justiția își va spune punctul de vedere, ceea ce trebuie să asigure președintele României este să susțină demersul procurorilor și judecătorilor, să nu existe intervenții.

Acest dosar e de foarte mult timp, a fost și blocat de mult timp, este urmărit cu atenție și îngrijorare de foarte multe state importante și în special de către SUA. Este esență corupției.”, a comentat Bobby Păunescu.

DNA începe urmarirea penala în megadosarul ROMPREST împotriva directorilor companiei Bogdan Adimi, Sorin Velicu, Cosmin Fodoroiu pentru înșelăciune, abuz în serviciu, evaziune fiscală, inclusiv constituire de grup infracțional organizat.

De interes:  Miron Mitrea critică modul în care a fost prezentată publicului măsura de compensare a prețului la pompă: Nu cred că Ciolacu și Ciucă s-au luat de gât

Acuzațiile sunt în urma unor modificări în fals a actului adițional privind tarifele ROMPREST Sector 1. Actul adițional ar fi fost semnat în 2019, potrivit surselor citate de Realitatea PLUS, care este pus deja la dosar și ar proba din acele fapte. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.