Reșița fotbalistică e cuprinsă de febra marelui meci de sâmbătă: derbiul cu urmăritoarea ACS Dumbrăvița poate aduce fotbalului reșițean o nouă promovare – dacă rosso-nerii vor scoate măcar un punct din confruntarea cu formația timișeană. Jucătorii și suporterii spun că sunt pregătiți să dea totul, pe teren și în tribune, pentru ca Metalul să facă pasul spre Liga a II-a. Și pentru că o partidă decisivă are nevoie de o promovare pe măsură, câțiva dintre cei mai iubiți jucători ai Reșiței au ieșit în oraș, pentru a se întâlni cu fanii și a vinde bilete la partida de sâmbătă. Cristian Zimmermann, Dumitru Ene, Dragoș Săulescu și Marius Staicu, alături de reprezentanții Guardiei Ultra, au participat la inedita acțiune de promovare. „Este important că se fac anumite demersuri, este importantă această acțiune și văd că s-a creat o anumită emulație în jurul echipei. Ne bucură acest lucru, și sper ca sâmbătă să răsplătim pe toată lumea cu promovarea în Liga a II-a”, a declarat portarul Cristian Zimmermann.

De interes:  Vrei să fii pregătit de apocalipsă? Un supermarket vinde un kit de supravieţuire! – Banat FM

„Cred că acesta este cel mai greu meci pe care l-am avut până acum, dar cred că-l vom câștiga. Nu vom juca la egal. Ne trebuie un punct ca să ajungem unde ne-am dorit cu toții. Această acțiune de vânzare a biletelor este nouă pentru mine, nu mă așteptam să vină atâta lume, reșițenii iubesc sportul și cred că merită să aibă o echipă în Liga a II-a”, a declarat Dragoș Săulescu. La rândul său, Dumitru Ene s-a arătat plăcut impresionat de implicarea suporterilor: „O acțiune foarte frumoasă, organizată de Marcel Gușcă, este foarte frumos și ne bucurăm că luăm parte la acțiuni de acest gen.” „Vă dați seama, este un moment frumos și pentru noi și pentru suporteri, un prilej să mai vorbim, să mai facem o glumă înainte de acest meci important. Sperăm să le facem o bucurie sâmbătă”, a declarat principalul responsabil cu golul, Marius Staicu. „Ne dorim ca echipa să fie cât mai mult ajutată de suporteri. La două zile după meciul de la Lipova am avut o discuție cu jucătorii, și mi-au spus că n-aveau cum să piardă cu atâția suporteri în spate. Sperăm ca sâmbătă câteva mii de suporteri să încurajeze echipa, iar la sfârșitul meciului să ne bucurăm de promovare”, a declarat Marcel Gușcă, liderul Guardiei Ultra.

De interes:  Dorin Iacob, despre ”dirijorul” de la Transporturi: De ce spun eu că e țara lui Mîndrescu? Pentru că el pare a fi sinecuristul politic ideal


În prima zi, rosso-nerii au vândut 324 de bilete, iar în această după-amiază alți fotbaliști preiau ștafeta și interacționează cu suporterii înaintea partidei cu Dumbrăvița. Antrenorul Leo Doană e cel care trebuie să alcătuiască cel mai bun unsprezece pentru meciul decisiv de sâmbătă. O misiune grea, în condițiile în care din lot lipsesc câțiva jucători importanți. „Din păcate, avem doi jucători suspendați, pe Dorin Toma și Flavius Vlădia. De asemenea, s-a accidentat și Bogdan Szijj, iar Daniel Vădrariu este incert. Când îți lipsesc patru jucători, este foarte greu să alcătuiești un prim unsprezece, dar eu am încredere în ceilalți fotbaliști că vor face față și că vom putea încheia cu bine acest campionat. Așteptăm publicul în număr cât mai mare la stadion la acest meci. Vreau să le mulțumesc pentru că ne-au susținut în număr foarte mare la Pâncota cu Șoimii Lipova. Dacă va fi să fie, vom sărbători promovarea după meci. Deocamdată nu vreau să spun mai multe și vreau să mă concentrez pe partida cu Dumbrăvița”, a spus Leo Doană.
Partida CSM Școlar Reșița – ACS Dumbrăvița, joc programat în penultima etapă a actualului sezon, se va disputa mâine, de la ora 18.00, în Valea Domanului. În tribune vor fi cu siguranță mii de suporteri pregătiți să-și poarte echipa spre Liga a II-a.

De interes:  Diplomele și domiciliul, la vedere. Hotărâre adoptată de Consiliul Local Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.