“Uniţi ca echipă, conduşi de pasiune!”. Acesta e sloganul şi crezul fotbalistic al formaţiei Voinţa Răcăşdia, premianta Ligii a V-a Caraş-Severin. Pusă oarecum în umbră de promovarea Progresului Ezeriş, performanţa Voinţei Răcăşdia n-a fost trecută cu vederea de conducerea Asociaţiei Judeţene de Fotbal. La finele unui sezon în care pandemia a creat serioase probleme atât echipelor cât şi organizatorilor, preşedintele AJF Viorel Lolea a ţinut să-i felicite personal pe jucătorii, antrenorii şi oficialii Voinţei, pentru perseverenţă şi pasiune. Evident, pe lângă felicitări, câştigătorii Ligii a V-a Caraş-Severin, ediţia 2019-2020, au fost recompensaţi şi cu mult-râvnitul trofeu al campionilor.

“Ca în fiecare an, noi suntem aproape de membrii afiliaţi. Ne-am deplasat la Răcăşdia, pentru a premia campioana Ligii a V-a, formaţia Voinţa din localitate. Am avut plăcuta surpriză să vedem că numele stadionului de acolo s-a schimbat, nu se mai numeşte Voinţa Răcăşdia, ci “Costi Cîrdu”, golgheterul all-time al Voinţei, care, din păcate, ne-a părăsit mult prea devreme. A fost o organizare foarte bună, s-au respectat măsurile de distanţare socială, am acordat cupe, diplome, plachete şi medalii; pot spune că a fost o sărbătoare pentru întreaga comunitate din Răcăşdia”, a declarat Viorel Lolea, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal.

De interes:  Care este Cea mai Buna Optiune - Laptopul Nou, Folosit sau Refurbished?

Un trofeu şi o diplomă de excelenţă post-mortem cu mesajul “Nu te vom uita niciodată” au fost acordate simbolic familiei regretatului jucător Constantin Cîrdu – pentru întreaga sa activitate fotbalistică, dedicată unei singure echipe. În amintirea sa, stadionul din Răcăşdia poartă de acum numele “Costi Cîrdu”. Un clip emoţionant, ai cărui protagonişti sunt colegii săi de echipă, a fost postat pe pagina de socializare a clubului.

Anul acesta, Voinţa Răcăşdia conducea în clasamentul Ligii a V-a Caraş-Severin, după 11 etape disputate înaintea întreruperii cauzate de pandemie. Cu 25 de puncte în cont, Voinţa avea un avans de 4 puncte în faţa plutonului format din urmăritoarele Minerul Dognecea, Banatul Ocna de Fier şi ACS Ciclova Română. La 20 iulie, Comitetul de Urgenţă AJF, luând act de situaţia specială generată de epidemia de coronavirus, desemna Voinţa Răcăşdia drept campioană a Ligii a V-a Caraş-Severin.

foto-video: facebook AS Voinţa Răcăşdia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.