Fetele din Banat, test amical cu juniorii de la AS Mundo – Banat FM

Fetele din Banat, test amical cu juniorii de la AS Mundo

Fotbalistele de la ACS Banat Girls Reșița și-au măsurat forțele cu echipa de juniori a grupării AS Mundo. Jucătoarele  din Liga a II-a s-au impus cu scorul de 7-1, prin golurile marcate de Mădălina Gînju, de trei ori, Adelina Ion, Natalija Bozilovic, Elena Ruvilă și Elena Ioana Grigoraș. Golul de onoare al tinerilor fotbaliști de la Mundo a fost înscris de Norris Dobre.

„A fost un test util pentru fotbaliștii noștri. Au jucat în acest meci copii de 14 ani și mai mici. Pentru partida cu Banat Girls am adus copii din toate centrele de pregătire, adică Reșița, Măureni și Teregova. De asemenea, urmărim progresul copiilor și dezvoltarea acestora din toate punctele de vedere, nu doar fotbalistic. Aceste meciuri sunt foarte bune, fiindcă cei mai mulți au început fotbalul recent, iar în luna septembrie vor participa în campionatul județean de juniori pentru grupa de vârstă U15” a precizat Cristian Chitucea, antrenor AS Mundo Reșița.

De interes:  Motive surprinzătoare pentru creșterea în greutate – Banat FM

La rândul său, Daniel Amariei, antrenorul de la ACS Banat Girls, a declarat: „Mă bucur că în acest al doilea meci de pregătire echipa a arătat mult mai bine decât la cel cu Poli Timișoara din deplasare. Am reușit să facem un meci bun, mai ales după minutul 30. Am reușit să ne creăm foarte multe ocazii, am reușit să înscriem de șapte ori, ceea ce mă bucură. Am reușit să-mi fac și o idee despre jucătoarele noi și cred că s-au integrat în echipă, în formula noastră de joc. Ne așteaptă o săptămână grea, mergem într-un minicantonament, pentru a lucra inclusiv la condiția fizică.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.