Accident grav la Bocșa! 3 persoane au ajuns la spital


Grav accident de circulație în aceasta aseară la Bocșa. Accidentul s-a soldat cu 3 victime care au ajuns la Spitalul Județean de Urgențe din Reșița. Iar cele două autoturisme implicate în evenimentul rutier au ajus un morman de fier vechi.
Evenimentul s-a petrecut la nici 100 de metri de intersecția DN58B cu drumul județean ce duce la Ocna de Fier și Dognecea. Conform celor spuse de martori, un autoturism ce s-a pus în mișcare și în care se aflau două persoane, a fost lovit frontal de un alt autovehicul ce rula din sens invers. Se pare ca acesta a intrat pe contrasens.
În urma impactului deosebit de violent, unul dintre autoturisme rămas suspendat cu partea din spate pe capul unui pod deasupra unei tevi de gaz. Cele trei victime rezultate în urma ciocnirii, au fost scoase din mașini de către locuitorii din zonă. Două victime au fost scoase din autoturism chiar de ginerele acestora.
La fața locului au sosit 3 echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean, un echipaj SMURD și polițiștii din Bocșa. Echipajele ambulațelor au preluat cele trei victime în stare de conștiență și după ce le-au acordat primul ajutor, au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalulului Județean de Urgență din Reșița. Cei trei au rani și traumatisme, aceștia au răms internați pentru investigații medicale amănunțite și nu au viata pusă în pericol.

De interes:  Prima maşină automată de preparat bere acasă [VIDEO] – Banat FM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.