femeile-au-nevoie-de-barbati

Au nevoie de barbati asa cum „Peștele are nevoie de bicicleta”, ar zice gurile rele. O femeie nu are nevoie de un barbat. Ea poate duce in spate toata suferinta lumii. In tăcere va suferi si va plânge. Ghemuită si nederanjata. Lacrimile ei sunt îndeajuns sa ii acopere trupul cicatrizat de rănile timpului.

Si, cu toate acestea, femeile au nevoie de barbati. De barbatii-copii. De barbatii jucăuși, romantici si naivi. Puternici dar vulnerabili. Vulnerabili unei iubiri pe care nu o pot refuza. De barbatii care pot iubi si care se lasa iubiți.

O femeie are nevoie de barbatul care sa o iubească si pe care il poate iubi. De la începutul zilei si pana la sfârșitul lumii. O femeie are nevoie de barbatul pe care il cauta, inconștient, in toata multimea de barbati care trec in viteza pe langa ea. Barbatul imperfect. Barbatul deloc ideal. Barbatul cu bune si cu rele.

Femeile au nevoie de barbati asa cum barbatii au nevoie de femei. Si nu pentru ca s-ar plictisi, ci pentru ca Nu se poate altfel.
Cand iubesti, nu te poti plictisi. Iar cand nu o faci, nu esti nimic. Nu am putea vorbi de împlinire, de echilibru, de armonie, de creatie, de agonie si de extaz, de fericire si de suferinta, de zâmbete si de lacrimi. Asa se nasc poveștile.

De interes:  A murit Ion Dichiseanu - Îndrăgitul actor s-a stins la vârsta de 87 de ani

Pentru ca atunci cand un barbat iubeste o femeie se simte, in sfârșit, barbat! Iar femeia care iubeste este femeia frumoasa. Femeia imperfecta si Barbatul imperfect… O imagine perfecta!

Cine spune altceva, nu a cunoscut… Iubirea!

Citeste mai multe pe:

https://www.facebook.com/alexandruchermeleu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.