PAX, talentatul DJ, cântăreț și producător, lansează 3 piese noi de deep-house cu influențe dance.

„Jacket”, „Follow the sun” – în colaborare cu Nika și „Bad Girl” feat. Eneli vin cu un sound complex care cuprinde mai multe stări. Piesele trec de la o ușoară melancolie în „Jacket”, la bucuria adusă de razele soarelui – cu influențe tribale și vocea plină de expresivitate a artistei Nika – „Follow the sun”. „Bad Girl” se remarcă prin senzualitate, datorită timbrului vocal al cântăreței Eneli.

„Jacket” vine la pachet cu un vizual puternic: artistul călătorește cu rulota, merge cu barca, se plimbă în natură și ajunge, în cele din urmă, într-un atelier unde își desăvârșește opera. Construiește un instrument unic – ce poate fi văzut în ultimul cadru. Acest instrument muzical a fost construit de artist in realitate și îl va însoți în show-urile live. Filmările au avut loc lângă Ploiești și au durat 2 zile.

PAX este un talentat DJ, cântăreț și producător. A început să cânte încă din copilărie și s-a îndrăgostit de clape, progresând rapid în lumea compoziției muzicale.

De interes:  În arest după ce a fost prins de două ori de polițiști la volan băut și fără permis – Banat FM

S-a remarcat și în zona mainstream, lucrând cu artiști internaționali și având melodii în heavy rotation la radio și în cluburi. PAX este un artist-cameleon care și-a dezvoltat propriile proiecte indie, având turnee prin toată lumea.

Artistul a început să producă muzică de la 23 de ani, alături de prietenul lui, Sickotoy. Cu proiectul său muzical de soul-funk-electronic a participat la cele mai mari festivaluri din țară precum Untold, Electric Castle, dar și peste hotare în Ucraina și Franța. Piesele lui au fost extrem de apreciate în Statele Unite.

Piesa „Paradise” feat. Minelli este în heavy-rotation la cele mai importante radio-uri românești și este difuzată în Cipru, Lituania, Statele Unite, Italia, Brazilia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.