Nu te uita in spate! – Banat FM sound factory

Nu te uita in spate!

Te vei împiedica si iti vei rupe gâtul. Vei rata semnul vieții care-ti arată obligatoriu inainte. Vei pierde din aroma prezentului si vei gusta același praf petrecut peste clipe apuse. Nu te uita in spate. Ce naiba sa mai faci acolo? Ti-ai uitat cumva ceva-n trecut? O inimă sau poate-un suflet rătăcit? Sau poate c-ai pierdut frânturi din ele atunci când pașii iti stăteau in loc.

Nu te uita in spate. Nu vei gasi decat fantome sau umbre ce-ti întunecă privirea. Nu vei gasi decât un nume ce-acum nu il mai poți striga. Așa cum ai făcut-o la-nceput. Te vei lovi de ziduri groase. Precum un orb ce nu mai trebuie legat la ochi. Vei poposi in ape tulburi si vei înghiți din nisipul adus de valurile suferinței.

Nu te uita in spate. Vei ameți mai rău ca într-un carusel dement al ființei. Îndreaptă-ți chipul inainte. Căci trupul e îndreptat cum se cuvinte. Doar mintea se mai joaca acum cu el. In spate este multă suferința. Multă durere ce te-mbie la băut. Precum un masochist veritabil ce-si varsa tot amarul într-un pahar ce-i poartă numele.

De interes:  Omul aproximativ 3.0 - Realitatea de Timiș

Nu te uita in spate. Mai bine ti-ai întoarce spatele. Ti-ai lustrui ușor pantofii, ti-ai îndrepta privirea inainte si mâinile le-ai potrivi in alte mâini.

Nu te uita in spate. E mai mișto in fața! 🙂

Căci drumul tau de abia acum începe.

Citeste mai multe pe:

https://www.facebook.com/alexandruchermeleu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.