Mirele care a gonit nebunește pe străzile Reșiței imediat după cununia civilă, izbindu-se violent de un stâlp de fier, s-a născut ieri a doua oară! Descarcerat și transportat de urgență de la spital, bărbatul s-a întors după câteva ore, în cârje, la petrecere și la aleasa lui!

Bărbatul de 29 de ani a început, ieri, cu adevărat o viață nouă! La scurt timp după ce a spus „Da” în fața ofițerului de stare civilă a văzut moartea cu ochii. O liniuță cu un alt petrecăreț, la viteze amețitoare, după cum declară martorii, și o denivelare în asfalt l-au proiectat într-un stâlp de susținere a acoperișului stației de autobuz de la Pasajul CSR. BMW-ul s-a făcut praf, a fost complet distrus. Mirele a fost descarcerat și, spre surprinderea tuturor celor care au văzut cum mașina s-a dezintegrat pe zeci de metri distanță, a fost scos viu de echipajele de la Descarcerare. Mai mult decât atât, după câteva ore petrecute la spital, unde i-au fost acordate îngrijiri și i s-au făcut investigații amănunțite, bărbatul și-a făcut apariția la restaurantul unde era programată petrecerea. În cârje, dar fără probleme majore! Astfel, a avut dublu motiv de petrecere. Seara nunții a coincis cu ziua în care poate spune că s-a născut a doua oară!

De interes:  Falimentul i-a trecut din nou companiei Colterm pe la ureche! Problema certificatelor pentru gazele cu efect de seră, rezolvată pe ultima sută de metri! Cu ajutorul Oradei!

CITEȘTE ȘI:

Mirele, descarcerat în stare gravă dintr-un BMW făcut praf, după o liniuță dementă cu un nuntaș!

foto: facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.