Potrivit organizatorilor, în acest an va avea loc o expoziție a vehiculelor, în 30 aprilie, începând cu ora 10, în Piața Unirii. Vizitatorii vor putea admira peste 100 de exemplare reprezentative pentru istoria automobilismului.

„Expozanții vor veni cu mașini din toate generațiile, începând de prin anii ‘40. Cred că cea mai veche mașină înscrisă în momentul de față este din ‘38. Practic, mașini de toate generațiile și toate felurile posibile, sunt vehicule istorice care nu mai sunt pe drumuri de ceva vreme și pe care acum le vor putea vedea din nou. Vor fi și vehicule istorice românești”, spune  Ciprian Zaharie, organizatorul expoziției.

Retroparada primăverii este un eveniment care se desfășoară înaproximativ 30 de orașe din țară. În acest an, la Timișoara nu va avea loc și parada care însoțește, de obicei, evenimentul.  

Sursa: Realitatea de Timis

De interes:  Cristian Rizea detonează "bomba", la Chișinău: Sebastian Ghiță, combinații penale. Cum a dat bani în stânga și în dreapta pentru a cumpăra voturi pentru Ponta

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.