Trei unități școlare din județul Timiș au trecut la scenariile roșu și galben, după ce în cadrul lor au apărut cazuri de infectare cu Sars-Cov-2. Liceul Teoretic Grigore Moisil din Timișoara și Școala Gimnazială Bencecu de Sus nu mai țin cursuri cu elevii față în față, ci doar on-line, iar Școala Gimnazială Parța funcționează în sistem hibrid.

Decizia a fost luată, marți dimineța, de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență.

”Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență a fost luată ținându-se cont de propunerea Inspectoratului Școlar al Județului Timiș și având în vedere Hotărârile Consiliilor de Administrație ale Liceului Teoretic Grigore Moisil din Timișoara și Școlii Gimnaziale Pișchia – emise cu avizul Direcției de Sănătate Publică Timiș. Decizile au fost luate din cauza faptului că, la nivelul școlilor, au apărut cazuri de infectare cu virusul SARS COV2”, a transmis Prefectura Timiș.

 

Astfel, ”se suspendă temporar activitățile didactice care presupun prezența față în față la Liceului Teoretic Grigore Moisil din Timișoara, pentru activitatea din sediul de pe str. Ghirlandei nr. 4 cursurile desfășurându-se on line (scenariul roșu), începând cu data de 22 septembrie 2020 pentru o perioadă de 14 zile.”

De interes:  Prețurile la carburanți au sărit în aer. În unele orașe benzina este 11 lei litrul. Virgil Popescu: „Avem suficiente stocuri”. Premierul Ciucă vrea controale la benzinării

 

Aceeași măsură se aplică și Școlii Gimnaziale Bencecu de Sus, structură a Școlii Gimnaziale Pișchia.

Sursa: Realitatea de Timis

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.