Evenimente corporate de succes, organizate cu profesionalism de noi

Evenimentele dintr-un mediu corporativ sunt adesea organizate pentru a comunica strategia companiei, a schimba comportamentul intern al companiei, a lansa un produs sau serviciu, pentru a motiva, instrui sau recompensa personalul sau pentru a influenta comportamentul extern al clientilor fata de marca. Desi conferintele si intalnirile pot constitui partea a volumul de munca, alte evenimente corporate care se pot organiza includ ospitalitate corporativa, divertisment pentru clienti, conventii, expozitii si evenimente pentru angajati – cum ar fi team building, evenimente motivationale, receptii, petreceri si zile de strangere de fonduri de caritate. Planificarea si executarea unui eveniment corporate de succes nu este o sarcina simpla. Este de obicei un proces de unde trebuiesc urmati mai multi pasi si o varietate de etape organizationale.

Gaseste un spatiu potrivit

Ce tip de layout ofera locatia aleasa? Este usor sa vezi cand un spatiu este prea mic, sau prea mare. In special in cazul unui eveniment corporate, este posibil ca oaspetii sa vina din destinatii indepartate – prin urmare, accesibilitatea locatiei este cruciala. Aspectele cheie de luat in considerare sunt: cat de departe este locatia de aeroport sau gari si cat de usor este sa parchezi la acea locatie. Royal Hall este o locatie cu o arhitectura unica amplasata in zona centrala a Bucurestiului care iti ofera posibilitatea de a organiza petreceri in inima orasului, dar totodata departe de agitatie.

De interes:  5 trucuri utile de care sa tii cont atunci cand organizezi camera de zi

Fii organizat

Cu orice eveniment corporate este crucial sa ai timp de planificare, deoarece este foarte rar ca un eveniment sa fie un succes daca a fost grabit si lasat pe ultimul moment. Gasirea locului perfect pentru evenimente corporate este deja o sarcina dificila si va deveni mai dificila doar daca nu este inchiriata cu mult timp inainte. In plus, oferind mult timp de planificare, acest lucru iti ofera, de asemenea, un avantaj, deoarece multe locatii iti vor spune date specifice in care iti poti programa evenimentul.

Capacitate

Capacitatea este unul dintre cei mai importanti factori de luat in considerare atunci cand vrei sa gasesti locatia perfecta pentru eveniment corporate. Inchirierea unui loc care este prea mic creeaza o atmosfera inconfortabila si, in cele din urma, un eveniment nereusit, deoarece oaspetii nu sunt multumiti – acest lucru ar putea fi, de asemenea, daunator pentru reputatia companiei tale. Cu o capacitate de 500 de persoane pentru cele de tip conferinta, iti oferim posibilitatea de a realiza cel mai reusit eveniment corporate.

De interes:  Baronul de Ilfov - Hubert Thuma se laudă că are „protecția” directorului SRI - Dezvăluiri la Culisele statului paralel

Catering

In timpul oricarui tip de eveniment corporate, se asteapta sa oferi mancare sau bautura. Acest lucru duce la urmatorul punct cand cauti un loc potential pentru evenimente corporate, asadar, afla daca locatia ofera astfel de facilitati.

Ambianta locatiei

Stabilirea corecta a tonului poate crea starea de spirit pentru restul serii. Ar putea fi util sa vizitezi locatiile preferate pentru evenimente corporate inainte de a lua o decizie finala. Astfel iti poti face o idee despre locatie si poti decide daca iti pot oferi organizare evenimente corporate cu profesionalism.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.