Circulatia liniei de tramvai 41 urmeaza sa fie suspendata pe timp de vara in lunile iulie si august, intre podul Grant si terminalul Ghencea cu scopul de a se finaliza trei obiective de infrastructura, pe aceasta portiune urmand sa se introduca linia naveta autobuz 641.

Acest anunt a fost facut recent de catre Primaria Capitalei. Municipalitatea a precizat a avizat in cadrul Comisiei de Tehnica de Circulatie de pe data de 4 aprilie urmatoarele lucrari – lucrari de reabilitare si de consolidare pasaj denivelat subteran Pod Grant, podul hobanat peste Soseaua Virtutii in cadrul obiectivului Penetratie si racord Splaiul Independentei –Ciurel – Autostrada Bucuresti-Pitesti, statia de metrou « Parc Drumul Taberei », in zona intersectiei cu strada Brasov in cadrul proiectului Magistrala 5-Drumul Taberei-Pantelimon. Tronson 1.

Ca urmare a acestor avize, s-a decis suspendarea circulatiei liniei de tramvai 41 in lunile iulie si august, intre podul Grant si terminalul Ghencea, pentru o buna desfasurare a lucrarilor la obiectivele de investitii mai sus mentionate.

De interes:  Maraton de vaccinare la terasă pentru tinerii din Timișoara

Tronsonul liniei 41 va ramane neafectat de aceasta situatie, intre Casa Presei si Podul Grant, prin asigurarea schimbarii de directie a traseului pentru a nu exista impedimente in ceea ce priveste circulatia.

Pentru restul tronsonului – Pod Grant – terminalul Ghencea – se introduce linia naveta de autobuz 641.    In ceea ce priveste fluxul de calatori deservit de linia tramvaiului 41, traseul acestei linii este acoperit in prezent de un numar de 36 de tramvaie care asigura o  capacitate maxima de 7077 calatori/h/sens.

Pe perioada de vara, traseul liniei 41 va fi acoperit de un numar de 35 tramvaie cu o capacitate de 6880 calatori/h/sens. In zilele de sarbatori, acest traseu este acoperit de un numar de 25 tramvaie cu o capacitate de 5188 calatori/h/sens.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.