Aflat astăzi la întâlnirea cu filiala PSD Timiș, președintele executiv al PSD a declarat că partidul său poate urca până la 100%. Ultimele sondaje realizate de CURS o plasează pe Viorica Dăncilă pe locul al doilea, cu o intenție de vot de 20%, la o distanță de 17% de Klaus Iohannis și 7% de Dan Barna.

Eugen Orlando Teodorovici spune că PSD este pregătit să „facă ceea ce face PSD oriunde s-ar afla”. Sondajul CURS este în contradicție cu cel realizat de IMAS pe luna precedentă, care plasează candidatul PSD pe poziția a patra, după Klaus Iohannis, Mircea Diaconu și Dan Barna. Teodorovici pune această diferență pe seama mobilizării pesediștilor și este convins că vor face opoziție cu fruntea sus.

Președintele executiv al PSD nu este de acord cu ceea ce el numește un curent anti-PSD care a dus la pierderea alegerilor din 26 mai și promite că partidul va plăti cu aceeași monedă. Acesta ține să își ateste calitatea de revoluționar, statut de care se bucură și colegul său de partid, Eugen Nicolicea. Democrația pentru care a luptat pesedistul este cea pentru care trebuie să facă politică într-un mod argumentat, după cum declară acesta, motiv pentru care speră ca mobilizarea în masă a pesediștilor să aducă partidul la 100% în următoarele cicluri electorale.

De interes:  Ce-ți trebuie pentru a-ți construi o cariera de fotograf?

Discursul său nu a fost lipsit de ironii la adresa liberalilor Orban și Iohannis pe care i-a numit „cei doi fantastici”, dar și prin lapsusul care l-a împiedicat să îi pronunțe numele celui propus în locul său la minister, Florin Cîțu. Politica liberală a fost de asemenea demonizată pentru axarea sa pe dărâmare, nu pe construire, după cum a comentat Eugen Teodorovici. Useristul Dan Barna nu a fost iertat și a fost numit penal de către președintele executiv PSD.

În privința alegerilor anticipate, Orlando Teodorovici nu exclude această opțiune, dar dorește un dialog serios privind această temă. Același Teodorovici propune comasarea alegerilor anticipate cu alegerile locale din cauza faptului că un tur de alegeri este o cheltuială însemnată.

„Mă bucură schimbarea de atitudine față de PSD peste tot în țară. Oamenii au început sa înțeleagă că lucrurile stau cum am spus noi. Acest partid nu a tăiat, nu a închis și nu a făcut nimic de acest gen”, a comentat Teodorovici.

De interes:  Ballroom Ploiești pentru nunți și alte evenimente unice

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.