Echilibrul Meu ești Tu – Banat FM

Echilibrul Meu ești Tu

Tine-ma in echilibru si nu imi da drumul. Propteste-mi coapsele in mainile tale si joaca-te cu pielea mea. Adulmeca, miroase si inspira. Roteste-ma ori de cate ori iti doresti sa imi vezi ochii mici dar nu ma lasa niciodată sa cad. Amețește-ma asemenea unui carusel umplut cu zâmbete, amintiri dar si o disperare ce se înfruptă din înălțimile purtate in vântul ce iti taie răsuflarea. Imbie-ma cu aroma ta si alinta-ma cu bratele lungi.

Rascoleste tot ce e mai frumos dar si urat in mine si poarta-ma inconștient in cele mai îndepărtate gânduri. Dezlipeste-ma de mine si lipeste-ma la loc… De tine! Asa cum o piesa prafuita si stearsa de puzzle striga dupa a ei pereche. Taie-mi aripile rigide si transparente si construiește-mi altele moi.

Împinge-ma pe cele mai interzise Culmi dar trage-ma mereu inapoi. Inlocuieste-mi Lăcașul sufletului cu al tau si picura-mi stropi de bucurie in inima. Golește-mi mintea fulgerător si coboară in inima goală si pastrata aievea.

De interes:  Fără apă în Moroasa II, Reșița – Banat FM

Stinge-ma in zilele înfricoșătoare si lungi dar nu uita sa ma aprinzi in Nopțile Scurte si nebune. Tine-ma in echilibrul perfect al mintii si al inimii si potriveste-mi talgerele iubirii in ritmul nostru.

Pentru ca echilibrul meu esti Tu… Acum si intotdeauna!

Citește mai multe pe:

www.facebook.com/alexandruchermeleu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.