femeie sex shop

Poate aveți impresia că știți ce isi doresc femeile in timpul actului sexual. Dacă nutriți părerea că acestea, în general, dezvoltă o comunicare mai amplă și mai directă în materie de sex în comparație cu bărbații, aveți dreptate, dar lucrurile care urmează ies oarecum din normalitate.

Așadar să nu mai pierdem timpul și să vedem ce anume își doresc femeile în timpul actului sexual dar nu spun, insa inainte de toate, vreau sa dezmintim 2 mituri foarte mare si anume: da, femeile se uita la filme pentru adulti și da, femeile cumpara mai des din sex shop decat bărbații.

În primul rând femeile își doresc să li se facă sex oral

Nu mai are importanță ce mentalitate au avut oamenii în urmă cu 10 sau 20 de ani, dar în prezent sexul oral făcut femeilor nu este deloc anormal, dimpotrivă, arată faptul că bărbatul nu este unul egoist care se gândește doar la propria sa plăcere.

În consecință, nu așteptați ca iubita voastră să vă ceară asta. Luați-o prin surprindere, începeți cu mângâieri și continuați cu buzele și limba.

Încă ceva: nu vă temeți să cereți sfaturi despre cum este mai bine. Puține sunt femeile care nu se topesc după acest tip de sex.

De interes:  IGSU: 24 de persoane şi-au pierdut viaţa în accidente rutiere în acest week-end

Exhibiționism

Da! Se referă la sexul în public, în locuri cu potențial de a fi surprins, dar nu numai la asta. Exhibiționism înseamnă și tot felul de mângâieri erotice, sărutări mai senzuale și alte gesturi de genul acesta, bineînțeles, tot în publice bineînțeles.

Ca și exemple vă pot da sexul în lift și sexul în mașină. Dacă nu le-ați încercat încă, nu mai stați pe gânduri!

Dominare

Sună pompos, dar nu mai este doar de domeniul filmelor erotice. Începe încet, dar sigur, să intre în normalitatea sexului de astăzi. Dominarea poate fi de ambele părți. Trebuie doar să afli în ce parte a ringului te vrea.

A nu se confunda nicidecum cu forțarea sau lovirea brutală a partenerului. În dominare trebuie ca ambii parteneri să se afle în limite confortabile, și bineînțeles, de siguranță. Dominarea ca să fie reușită trebuie adusă la un moment dat în discuție. Nu poți să intuiești absolut toate lucrurile ce le adoră partenerul.

De interes:  Exclusiv, de la ora 21:00, la „Legile Puterii”: Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu

Și, dacă sunteți începători în asta, încercați să faceți cu rândul. Pur și simplu preluați conducere, pe rând. Ca exemple ce se încadrează în această categorie sunt: cătușe pentru mâini, bici, palme peste fund, și altele.

Vorbitul vulgar

Acesta este încă un capitol pe care femeile se feresc să îl deschidă, dar majoritatea și-l doresc. Ai două variante: prima este să întrebi dacă este curioasă sau își dorește așa ceva, iar ce-a de-a doua este să o surprinzi.

Poți să încerci câteva cuvinte mai dure și o să observi imediat reacția. În cazul în care îi place vorbitul vulgar, îl poți combina cu o dominare ușoară, în genul unor palme peste fund sau alte gesturi de genul.

Dacă aveți idee și de alte lucruri dorite de femei dar nespuse vă invităm să continuăm discuția prin comentarii!

10 indicii ca vrea sa faca sex cu tine

Este un lucru stiut ca femeile pot sa fie foarte subtile; mai ales in momentele in care transmit mesaje sau flirteaza. Daca sunteti atenti la cateva detalii puteti sa descifrati exact ceea ce trebuie. In continuare o sa insiruim 10 din cele mai importante semne pe care femeile le transmit atunci cand isi doresc sa se ajunga la sex.

  1. Femeia rade in continuu, deseori fara nici un fel de motiv, chiar si in cazul in care nu este nimic haios;
  2. Cauta motive in continuu sa te atinga, cel mai folosit este ca nu se aude si trebuie sa se apropie cat mai mult;
  3. Cu orice ocazie sau chiar si fara iti pronunta numele;
  4. Te compara cu un barbat celebru, actor, model cum ar fi Michael Scofield din Prison Break
  5. Face in asa fel ca discutia sa se indrepte spre sex, uneori mai subtil, alteori direct;
  6. Daca sunteti mai multi la masa, vorbeste doar cu tine, ignorandu-i complet pe ceilalti;
  7. Nu da nici un fel de atentie telefonului mobil, chiar daca acesta suna;
  8. Strecoara in discutie intrebari legate de o eventuala iubita sau chiar amanta;
  9. Iti face complimente, legate de fizic sau de inteligenta;
  10. Ultimul indiciu dar nu cel din urma este acela ca ea te cauta prima! In nici un caz nu trebuie pierduta ocazia!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.