Dacă aș fi Femeie…

daca-as-fi-femeie

As învața stelele pentru a îmbrățișa cerul in toata grandoarea lui. As învața nisipul pentru a ma lasa prada ușoară marii si valurilor ce ma cheamă. As învața versurile pentru a recita iubirea in corul inimii ce a încetat sa se mai faca auzita. As învața ploaia pentru a cunoaște dansul pur al fericirii atunci cand umblu dezgolită si-n pasi aleși de fiorii de temut al unui lin suspin. As învața culorile pentru a ma putea picta infinit in tabloul nostru înrămat de timpuri.

Daca as fi femeie, as învața mângâierea pentru a putea fi alintata de propriile degete inainte sa o dăruiesc. As învața întunericul pentru a cunoaște lumina ce ma cuprinde in fiecare moment împărtășit cu mine. As învața setea si foamea pentru a nu ma sătura mai apoi de sufletul bărbatului de langa mine ce imi hrănește ființa. As învața urâtul pentru a ma putea bucura in final de frumosul dinăuntrul meu si dimprejur. As învața lacrimile si le-as păstra cu grija atunci cand fiecare picătura amar-transparentă imi arata cum sa zâmbesc autentic. As învața maștile pentru a ma putea feri de ele.

De interes:  "Selfie-ul pe tren nu ia like-uri, ia vieți." Campania care te avertizează să nu-ţi rişti viaţa pentru o fotografie

Daca as fi femeie, as învața trupul pentru a-l păstra cu grija de copil ce-mi cânta spiritul. As învața mintea pentru a-i „face loc” in inima atunci cand lupta dintre cele doua se dizolva. M-as învața pe mine pentru a putea învața barbatul de langa umărul meu si a repeta iubirea lui si-a mea ca un ecou.

Daca as fi femeie, as învața sa imi alint barbatul pentru a putea fi alintata-n glas șoptit si presărat aievea. As învața atingerea lui pentru a-l atinge-n ceasuri surde si încremenite. As învața zgomotul îndrăgostiților pentru a putea gusta din liniștea de neclintit a dragostei adevărate.

Daca as fi femeie, as învața viata… Dar cum sunt doar un barbat, nu imi ramane decat sa învăț aceleași lucruri!🙂

Citeste mai multe pe:

https://www.facebook.com/alexandruchermeleu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.