Activitatea detaşamentului de pompieri din Lugoj a fost suspendată, după ce unul dintre militari a fost depistat cu COVID 19.

Aflat în timpul liber, acesta s-a simţit rău şi a mers la spital, unde i s-a făcut testul care a ieșit pozitiv. Toți pompierii din Lugoj au fost izolați, iar activitatea a fost reorganizată, pentru a fi asigurate intervențiile în zonă, spune reprezentantul ISU Timiş, căpitan Nicoleta Tutunaru.

“După primirea rezultatului care indica infectarea, s-au dispus rapid următoarele măsuri preventive: suspendarea activității detaşamentului de pompieri din Lugoj, dislocarea din municipiul Timișoara a unui număr de două autospeciale de stingere cu apă și spumă și a unei autosanitare SMURD cu echipajele aferente, pentru a gestiona toate situațiile de urgență din raionul de intervenție al detaşamentului de pompieri din Lugoj. Locul de dislocare a fost pus la dispoziție de primăria municipiului Lugoj. S-a realizat dezinfecția tuturor spațiilor din clădirea detașamentului și a tehnicii de intervenție, izolarea preventivă la domiciliu a tuturor angajaților până la finalizarea anchetei epidemiologice”, spune căpitan Nicoleta Tutunaru.

De interes:  Reîncep lucrările la căminul studențesc UEM – Banat FM

Pompierul infectat este internat la un spital suport din Timişoara, iar starea sa este bună.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.