Polițiștii Oraşului Recaș au reținut doi bărbați, de 19 și 53 de ani, bănuiți de comiterea unui furt calificat. Cei în cauză au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.      

                             

Oamenii legii  au identificat doi bărbați, de 19 și 53 de ani, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.În fapt, în data de 22 ianuarie, persoane necunoscute ar fi pătruns în interiorul unui imobil, situat pe strada Primăverii, din orașul Recaș, de unde ar fi sustras mai multe bunuri. Prejudiciul a fost recuperat parțial.

 

Bărbații au fost reținuți pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor doi și recuperării prejudiciului în totalitate.

Sursa: Realitatea de Timis

De interes:  Pastilele cu IOD vor fi distribuite săptămâna viitoare. Cum vor fi protejați românii în caz de ATAC NUCLEAR - Anunțul ministrului Sănătății

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.