Dieta Rina – Perfecta pentru Obtinerea Corpului Mult Visat

dieta-rina

Dieta Rina este o dieta de avut in vedere, aceasta fiind sanatoasa, dar si eficienta in acelasi timp, ea potrivindu-se perfect pentru orice persoana. Aceasta dieta va asigura faptul ca veti slabi intre 15 si 20 de kilograme. Veti putea slabi, chiar daca veti manca paste, faina, paine sau ciocolata. Regimul insa permite mai multe lucruri, decat doar sa va ajute sa slabiti. Acesta va va ajuta sa va schimbati metabolismul si veti arde caloriile in mod diferit.

In ceea ce priveste principiile acestei diete, este bine de stiut ca ea este o dieta de 90 de zile. Aceasta dieta rina detaliata este una disociata, ea permitandu-va consumul diferitelor tipuri de alimente precum proteinele, amidonul, vitaminele si carbohidratii. O data la 7 repetari si anume la 28 de zile, veti avea o zi in care va trebui sa va orientati catre o detoxifiere totala. In aceasta zi, veti bea doar apa. Principiul pe care se bazeaza acest regim este astfel o digestie mai usoara.

De interes:  Valeriu Gheorghiță anunță că, din 7 mai, oricine dorește să se vaccineze se poate prezenta la centre, fără programare, între orele 14-20

Organismul proceseaza in mod diferit proteinele, amidonul, dar si carbohidratii. In timpul digestiei, acesta nu va fi astfel solicitat suplimentar. Daca pe parcursul unei zile, veti consuma astfel doar alimente dintr-o singura categorie, veti observa faptul ca digestia va fi una mai rapida, dar si mult mai eficienta. La finalul celor 90 de zile, organismul vostru se va obisnui cu acest nou metabolism si va va fi astfel mult mai usor sa va mentineti greutatea.

Orice dieta presupune sportul, dar si consumul de apa. Este important astfel sa consumati cel putin 1,5 litri de apa si sa faceti 30 de minute de miscare in fiecare zi. Procedand in acest fel, veti completa rezultatele alimentatiei. Veti tine acest regim pe 4 zile. Este foarte important sa respectati ordinea zilelor, dar si regulile acestor zile. Acest lucru este foarte important pentru ca, chiar si o mica abatare va poate afecta eforturile pe care le veti depune pana in acel moment. O idee buna, pe care o puteti aplica este sa notati intr-un calendar aceste detalii.

De interes:  Bănuieşti că partenerul sau partenera te înşeală? Fă-i un cadou “surpriză” în care este ascunsă o cameră spion!

Chiar daca meniul din aceasta dieta de slabit va fi unul diferit zilnic, in functie de tema, este important ca micul dejun sa fie mereu acelasi. Este recomandat astfel ca acesta sa fie respectat pe perioada celor 90 de zile, plus inca 90 de zile suplimentare. Metabolismul vostru va putea in acest fel sa se echilibreze mult mai bine. Micul dejun trebuie astfel sa contina mereu cel putin 90% fructe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.