Detergenții bio, aliații organismului în lupta cu bolile-Top 4 motive să renunți imediat la produsele din comerț

Când achiziționezi un detergent de rufe, alegerea ta trebuie influențată de numeroase criterii esențiale precum: efectele asupra mediului, impactul asupra sănătății și ingredientele specificate pe eticheta produsului. O documentare temeinică asupra acestor elemente îți va dezvălui cât de mult ești predispus la afecțiuni grave prin utilizarea detergenților clasici.

Detergenții bio și impactul lor asupra organismului uman

Cel mai probabil ai auzit de detergenți bio, dar dacă nu ai încercat unul până acum, citește atunci câteva din descoperirile realizate de specialiști.

  • Elimină eficient toate petele

Soluțiile bio pentru curățarea rufelor includ enzime speciale care înlătură compușii grași prezenți în petele de pe textile. Enzimele speciale au capacitatea de a curăța petele de pe haine, chiar și la temperaturi joase.

  • Indicați pentru copii și persoane cu pielea sensibilă

Detergenții bio sunt concepuți după o formulă cu acțiune blândă la contactul cu pielea. Detergenții obișnuiți lasă urme pe țesături, care apoi pătrund în organism prin inhalare. Acest lucru favorizează apariția diverselor afecțiuni, iritații, alergii, astm sau probleme endocrine. Spre deosebire de soluțiile normale pentru rufe, detergenții bio nu lasă reziduuri și sunt recomandați de specialiști chiar și pentru hainele bebelușilor.

  • Conțin ingrediente inofensive
De interes:  Flavius Biea revine în ring în noiembrie! Pugilistul face un cantonament în străinătate

Prin comparație cu soluțiile de rufe de pe rafturile magazinelor, detergenții eco se remarcă prin compoziția naturală, pe baza unor ingrediente prietenoase cu mediul și corpul tău. Soluțiile de curățare convenționale sunt realizate în cantități semnificative, folosindu-se pentru asta ingrediente ieftine pentru că sunt ușor de procurat și comercializat. De exemplu, soluțiile care promit haine cu aspect ca nou, elimină o cantitate mare de molecule peste fibre, care reflectă lumina ultravioletă și creează iluzia de luminozitate a culorii. Ceea ce nu știm despre aceste molecule este faptul că ne predispun pielea la hipersensibilitate, la alergii, cancer sau chiar deces.

Dacă citești eticheta unui detergent eco vei observa că poate conține uleiuri esențiale, arome din flori, săpun sau alcool din agricultura ecologică. Aceste produse exclud utilizarea clorului sau a fosfaților care se regăsesc în componența soluțiilor chimice obișnuite și care favorizează în timp alergii sau afecțiuni cronice.

Acum că ai aflat secretele întunecate folosite de industria detergenților, vei fi cu mult mai atent la ceea ce cumperi pentru sănătatea ta și a familiei tale. Magazinul Bioveg pune la dispoziția ta detergenți bio tip lichid sau pudră. Indiferent de varianta pentru care optezi, detergenții bio sunt creați cu ingrediente naturale, fără chimicale, arome artificiale, vapori toxici sau coloranți industriali și care, astfel, protejează calitatea țesăturilor, emană un parfum natural și protejează sănătatea organismului.

  • Nu sunt testate pe animale
De interes:  Șofer personal sau închiriere de mașină cu şofer?

Produsele din industria detergenților sunt testate în prealabil pe pielea animalelor pentru a verifica dacă sunt potrivite uzului normal. Detergenții ecologici includ strict ingrediente naturale, inofensive, deci testele pe animale nu își au rostul.

Soluțiile ecologice sunt mai concentrate decât variantele obișnuite. Astfel, o cantitate mică de produs este suficientă pentru rezultate vizibile. Acest aspect te ajută cu timpul să economisești mai mult, fără să faci compromisuri la calitatea produselor.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.