Pompierii din Timișoara au fost chemați să stingă flăcările care au cuprins o anexă a unei locuințe. Au avut de-a face cu o descoperire macabră. 

Ajunși la locul unde în care flăcările devorau o anexă, pompierii s-au lovit de un obstacol. Accesul spre zona care ardea era extrem de îngust, așa încât au fost nevoiți să încerce să pătrundă pe ocolite, dintr-un imobil învecinat. Aproape de focar, au descoperit un cadavru, care pare a fi al unei persoane decedate mai demult.  

La fața locului au sosit și polițiștii și, în timp ce aceștia încercau să afle ce s-a întâmplat, pompierii au mai găsit o persoană decedată, cel mai probabil, din cauza incendiului. 

„În urma incendiului ce a avut loc la anexa unei locuințe de pe strada Shakespeare din Timișoara, a fost găsit trupul carbonizat ce pare a fi al unui bărbat de 62 de ani, iar în locuința au fost găsite oseminte ce par a fi umane, ce ar aparține unui bărbat de 83 de ani. Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate identitatea persoanelor și cauza care a determinat producerea incendiului”, au  precizat reprezentanții IPJ Timiș.

De interes:  Mai puțini bani de la Guvern pentru primăria Timișoarei, în sprijinul Capitalei Culturale Europene. De unde vin banii

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.