„Te iubesc” spus altfel! Guz „Doar un lucru divulg” de la Guz | Videoclip Oficial – BANAT

Artistul de peste Prut Guz, pe numele său Ivan Guzu, lansează un clip sentimental pentru piesa „Doar un lucru divulg”. Filmat la Constanța, clipul aduce în prim-plan starea de iubire a interpretului și declarația sa de dragoste, însoțită de valurile mării.

Guz a apărut în peisajul muzical românesc în 2017 cu piesa „Prefer”, iar în 2018 a colaborat cu Irina Rimes și au lansat împreună „Prea fin, prea dulce”. Parte din valul de artiști din Republica Moldova care încântă publicul românesc, Guz lansează un videoclip pentru o nouă piesă de pe albumul „Inimă de Piatră”.

„Doar un lucru divulg” este o piesă de dragoste, un mesaj sincer de la un suflet sensibil către iubirea sa. Iată care este mesajul și intenția acestei piese, din partea lui Guz:

„Doar un lucru divulg” este un manifest al iubirii pe care îl pot transmite cel mai natural prin versuri, întrucat acele două cuvinte au început să își piardă din sens, fiind din ce în ce mai uzate. Așadar, dedic acest cântec tuturor sufletelor fragile care vor să spună „te iubesc” altfel.

De interes:  Raportare CoVid-19, 13 august: 383 cazuri noi, 3 decese și 102 pacienți internați la ATI

Piesa a fost compusă de către Guz și Max Kissaru, iar videoclipul a fost regizat de Guz și filmat de Vasile Binzari, în Constanța. Un clip simplu, cu un mesaj clar, în care interpretul e personaj principal și își asumă sentimentele pe care le poartă, le scrie pe hârtie și le lasă într-o sticlă în valurile mării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.