Indiferent de varsta, statut, nivel de pregatire, daca iti doresti sa inveti mai multe despre ce este si ce presupune contabilitatea in cel mai mic detaliu, Profa de conta iti vine in ajutor. Vei putea asimila cele mai importante informatii, in timp ce inveti sa pui in practica fiecare procedura aprofundata. Cu alte cuvinte, un curs efectuat la profadeconta.ro este o extensie a cunostintelor dobandite in timpul scolii. Mult mai detaliate, concrete si amanuntite, aceste cursuri vor reprezenta primul pas catre o cariera de succes in domeniu.

Servicii destinate tuturor celor care vor sa se dezvolte

Profesional sau pur educational, nu conteaza motivul pentru care iti doresti sa aprofundezi tainele contabilitatii. Cu Profa de conta vei reusi sa devii un adevarat expert. Fie ca tocmai ai iesit de pe bancile scolii, ori iti doresti sa avansezi in cariera sau chiar sa te reorientezi, aceste cursuri sunt exact ceea ce ai nevoie pentru a merge sigur catre punctul in care vrei sa ajungi. 

Module pentru toate nivelurile

De interes:  Renovează-ți locuința cu produse inovative de la Köber

Pentru ca nu toata lumea are acelasi punct de start, la fel si materialele trebuie sa fie adaptate pentru cel caruia ii servesc. In acest sens, Profa de conta propune 5 module distincte, dintre care primele patru vizeaza contabilitatea financiara, iar ultimul este destinat salarizarii si administrarii de personal. Cu alte cuvinte, pentru o stapanire cat mai buna a domeniului, este recomandat sa le urmezi succesiv pe toate. In schimb, daca deja ai anumite cunostinte despre ceea ce inseamna cu adevarat contabilitatea, vei putea opta pentru fiecare dintre ele fara probleme.

Clase complete de curs

Ne dorim ca dupa finalizarea fiecarui modul sa fi obtinut toate intrebarile si nelamuririle pe care le aveai la inceput. De aceea, abordam nu doar teoria, ci si metode de punere in practica a acesteia. Cu alte cuvinte, un modul se desfasoara in 10 ore, impartite pe doua zile. In tot acest timp vei aprofunda toata informatia de care ai nevoie pentru a deveni un bun practician. Ulterior, prin intermediul unor aplicatii si evaluari, te vei familiariza cu modul in care folosesti propriu-zis tot ceea ce ai invatat. Online sau fizic, sansele de dezvoltare sunt aceleasi pentru fiecare cursant in parte, dat fiind faptul ca se pastreaza la un numar redus de participanti.

Beneficii clare la finalizarea cursului

De interes:  Avantaje si bonusuri oferite de Admiral

Dincolo de latura educationala pe care o are o astfel de decizie, in urma incheierii fiecarui modelul vei fi recompensat cu o diploma de participare. Aceasta este certificata si acreditata de institutii de renume, fapt care o va transforma intr-un adevarat standard al pregatirii tale. Adaugata la CV, va cantari semnificativ la fiecare sedinta de angajare la care te vei prezenta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.