Diagnosticul, tratamentul si implantologia sunt realizate in toate domeniile majore ale stomatologiei: terapie, protezare, chirurgie si implantare maxilo-faciala parodontica, ortodontie, stomatologie pediatrica, precum si diagnosticari cu raze X cu capacitatea de a primi imagini 3D. Toate tipurile de lucrari stomatologice sunt efectuate de un dentist Bucuresti, folosind materiale inovatoare si echipamente moderne, care asigura un nivel ridicat de calitate a tratamentului, si permite obtinerea celor mai precise si eficiente rezultate. Daca este necesar, operatiile stomatologice complexe sunt efectuate chiar in clinica stomatologica. Echipamentul tehnic ridicat al salii de operatie, permite specialistilor sa rezolve probleme cu orice grad de complexitate, in ceea ce priveste implantologia dentara. Tratamentul in clinica stomatologica este realizat de un dentist Bucuresti, care de fapt este un specialist calificat cu experienta de munca semnificativa, si care poseda cunostinte unice si abilitati clinice.

Caracteristicile diagnosticarii

 

Atunci cand se face un diagnostic, este foarte important sa se ia in considerare toate caracteristicile starii de sanatate ale pacientului. Prin urmare, la consultatie, un dentist Bucuresti solicita pacientului sa completeze un chestionar de sanatate , care este actualizat ulterior in fiecare an. Medicul, analizandu-l, are o idee fiabila a starii de sanatate a pacientului si tine cont de aceste informatii atunci cand planifica si efectueaza un tratament stomatologic sau implantologie. Un aspect important al diagnosticului in stomatologie,  este imaginea X-ray. Stomatologii clinicii din Bucuresti,  folosesc imagini panoramice ale sistemului dentofacial si tomografie 3D a unei parti separate a maxilarului sau a intregii dentitii. Tomografia 3D permite obtinerea nu a unui plan, ci a unei imagini tridimensionale,  pentru a vedea acele zone care nu sunt vizibile intr-o imagine bidimensionala.

De interes:  Start în amicale și pentru voleibalistele de la CSM Lugoj!

Plan de tratament fiabil

 

Dupa diagnosticul facut de un dentist Bucuresti, se face un plan de tratament, in concordanta cu bugetul disponibil al pacientului, stabilind si un program de vizite ulterioare. Daca tratamentul nu este necesar, medicul dentist ofera pacientului recomandari pentru ingrijire orala. De asemenea, pentru pacientii cu lucrari stomatologice complexe, recomanda produse de igiena orala folosite pentru implanturi si alte lucrari stomatologice, tinand cont de caracteristicile anatomice ale cavitatii bucale si de prezenta structurilor protetice.

Implant dentar

 

In prezent, implantul dentar este cea mai optima modalitate e a avea o dantura frumoasa, si, de asemenea, posibilitatea de a  restabili complet dentitia lipsa. O radacina artificiala (implant) este implantata in osul maxilarului superior sau inferior in locul in care lipseste dintele. Ulterior, este plasata o coroana peste implant. Materialul pentru fabricarea implanturilor este un aliaj special pe baza de titan – foarte rezistent si bioinert in raport cu corpul. Implanturile imita radacina naturala a dintelui, sunt durabile si de incredere.

 

Totusi, trebuie luate in considerare conditiile necesare pentru atingerea acestui obiectiv, si anume, experienta unui dentist Bucuresti, care realizeaza implantarea de calitate a structurilor. Medicii stomatologi de la clinica din Bucuresti implanteaza de multi ani, folosind tehnologia moderna si cele mai noi metode de diagnostic. Protezarea implanturilor este preferabila, in primul rand, datorita procesului de tratament local, care este complet concentrat in zona dintelui lipsa – si, prin urmare, este cel mai putin traumatizant pentru organism. In al doilea rand, implanturile fac posibila inlocuirea defectelor semnificative ale dentitiei, inclusiv a mai multor dinti la rand. In aceasta situatie, implantarea poate servi ca o buna alternativa la protezele amovibile.

De interes:  Turneu electoral! Prima femeie intrată în cursa alegerilor prezidențiale vine în Banat

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.