Polițiștii din Făget au reținut pentru 24 de ore  4 bărbați, bănuiți de comiterea infracțiunii de delapidare. Cei 4 au fost introduși în arestul IPJ Timiș.

Asta după ce în  8 mai a.c., în jurul orei 01:00, oamenii legii au fost sesizați de către un angajat al unei săli de jocuri de noroc. Acesta le-a spus   că o persoană mascată a pătruns în incinta societății și prin amenințări cu un cuțit a sustras 23.000 de lei.

Având în vedere cele sesizate, polițiștii au efectuat verificări și au aflat în scurt timp că de fapt nu este vorba de o tâlhărie, ci de infracțiunea de delapidare, fiind implicați 4 bărbați cu vârste cuprinse între 20 și 37 de ani.

Din probatoriul administrat în cauză, a rezultat  că doi tineri, de 23 și 28 de ani, după ce au pierdut 19.000 de lei la aparatele electronice de jocuri de noroc, unde era angajat un alt tânăr de 20 de ani, care a fost și cel care le-a dat suma respectivă din încasările societății, au înscenat tâlhărirea acestuia pentru restul de bani din seiful societății și acoperirea sumei datorate. 

De interes:  Bilanț intermediar în TOP BLITZ 2019. Daniel Pădurean i-a luat fața lui Mihai Bolintiș – Banat FM

Astfel, cei doi tineri, de 23 și 28 de ani, au mers după un alt bărbat de 37 de ani, în localitatea Bunea Mare, județul Timiș, și l-au convins să fie el cel care intră mascat și înarmat cu un cuțit în sala de jocuri, unde cel de 20 de ani îl aștepta cu 23.000 de lei și 50 de euro, scoasă din seif.

Prejudiciul a fost recuperat parțial, respectiv 14.356 de lei.

Polițiștii continuă cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspcectul săvârșirii infracțiunii de delapidare, în vederea documentării întregii activități infracționale a celor 4 bănuiți. Cei în cauză au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Sursa: Realitatea de Timis

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.