Samsung Electronics și Galaxy Community au generat peste 10 milioane de dolari folosiți pentru a atinge obiective globale

 Din 2019, Samsung și utilizatorii săi au folosit aplicația Samsung Global Goals pentru a strânge peste 10 milioane de dolari pentru Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare

București, România – 27 decembrie 2022 – Samsung Electronics a atins un prag important în călătoria sa de a promova Obiectivele de Dezvoltare Durabilă (ODD) sau Obiectivele Globale, cu o contribuție de peste 10 milioane de dolari la Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD). Fondurile au fost generate prin aplicația Samsung Global Goals și vor ajuta PNUD să promoveze reziliența și să accelereze progresul în întreaga lume.

Înființate de Națiunile Unite în 2015, Obiectivele Globale oferă un model comun de repere ambițioase pentru o lume mai echitabilă, justă și durabilă până în 2030. Cele 17 Obiective Globale promovează colaborarea și acțiunea colectivă pentru a combate inegalitatea, schimbările climatice, degradarea ecosistemelor, problemele în educație, precum și alte provocări globale presante. Samsung s-a angajat să furnizeze soluții inovatoare în sprijinul Obiectivelor Globale, iar în 2019 s-a parteneriat cu PNUD pentru a lansa aplicația Samsung Global Goals. De atunci, comunitatea globală Galaxy s-a alăturat mișcării, iar aplicația a devenit un instrument simplu, dar semnificativ, prin care oamenii pot face o diferență în viața lor de zi cu zi.

De interes:  Descinderi în 3 județe, rețea de CERTIFICATE COVID FALSE anihilată. Medic, suspectat de zeci de "vaccinări la chiuvetă"

Acțiuni colective în sprijinul acestor obiective

„La Samsung, știm că tehnologia joacă un rol crucial în rezolvarea unora dintre cele mai mari provocări cu care se confruntă lumea în acest moment. Prin parteneriatul nostru cu PNUD și aplicația Samsung Global Goals, comunitatea Galaxy a jucat un rol esențial în promovarea Obiectivelor Globale. Vrem să ne arătăm recunoştinţa faţă de utilizatorii noştri care au făcut posibilă această etapă incredibilă”, menționează TM Roh, președinte și șeful departamentului Mobile eXperience Business în cadrul Samsung Electronics.

Acțiunile întreprinse în aplicația Samsung Global Goals vine în sprijinul activității PNUD, ca de exemplu implicarea semnificativă a tinerilor în atingerea ODD-urilor. PNUD implementează politici, promovează programe, dar și inițiative ale tinerilor în peste 100 de țări și sprijină peste 900 de parteneriate pentru tineri.

„Pe măsură ce ne apropiem de jumătatea deadline-ului – anume 2030, anul care vine este crucial în activitatea noastră de a promova Obiectivele Globale. Deși lumea s-a confruntat cu o perioadă dificilă în ultima perioadă, noi ne luăm satifacție din progresele pe care ni le-a adus acest parteneriat. Lucrăm alături de Samsung pentru a atinge Obiectivele și vrem să inspirăm următoarea generație să participe alături de noi”, afirmă Administratorul PNUD Achim Steiner.

De interes:  De ce echipamentele de birou refurbishate merita toata atentia?

Măsurarea impactului

Aplicația Samsung Global Goals este instalată pe aproape 300 de milioane de dispozitive Galaxy din întreaga lume, inclusiv smartphone-uri, tablete și smartwatch-uri. Prin intermediul aplicației, Samsung crește gradul de conștientizare cu privire la Obiectivele Globale, dând totodată puterea utilizatorilor să întreprindă acțiuni mici care conduc la schimbări majore. Aplicația Samsung Global Goals le permite utilizatorilor să doneze direct, să folosească imagini de fundal pentru a crește veniturile din reclame sau să genereze finanțare prin vizionarea reclamelor în aplicație. Pentru a maximiza impactul, Samsung egalează toate veniturile prin reclame în aplicație.

De la lansarea aplicației Samsung Global Goals în 2019, Samsung și-a extins parteneriatul cu PNUD cu Generation17, o inițiativă care aduce în atenția publicului vocile a 14 tineri lideri care au un impact semnificativ în comunitățile lor din întreaga lume. Tinerii lideri ai Generației 17 joacă un rol esențial în a inspira oamenii să se preocupe de Obiectivele Globale.

De asemenea, Samsung își ia angajamentul să susțină obiectivele globale prin operațiunile sale de afaceri. Compania și-a aliniat strategia ESG corporativă cu Obiectivele Globale pentru a identifica prioritățile de afaceri și a comunica performanța în conformitate cu Obiectivele. Compania este, de asemenea, semnatară a Pactului Global al Națiunilor Unite, o inițiativă care încurajează întreprinderile să adopte politici durabile și responsabile din punct de vedere social.

De interes:  Ia pastila SRS! Cod roșu din pix! Marile orașe traumatizate de politicieni

Pentru a afla mai multe despre Obiectivele Globale și pentru a putea lua măsuri, vizitați aplicația Samsung Global Goals aici: http://smsng.co/SGG-App.

Pentru a vedea ce angajamente își propune Samsung în continuare, consultați strategia companiei pentru un viitor sustenabil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.