De ce sa iei Xanax pentru un prost?! – Banat FM

De ce sa iei Xanax pentru un prost?!

De ce sa nu te ridici atunci cand ceilalti te trag in jos? Cand tot ce mai conteaza acum e un simplu zambet ce trece prin minte si ajunge in inima. Cand ceilalti rad, tu nu ar trebui să plangi. Prea multe sageti otravitoare tintite intr-un suflet pur. De ce sa te uiti mereu inapoi atunci cand ceilalti iti cauta privirea? Caci inainte iti cautau, nevrotic, trupul, lasand prea multe rani adanci pe el.

De ce sa stai pe loc atunci cand ceilalti te-alinta in cuvinte amare? Singuri si-au ingropat fericirea iar acum vor sa te-ngroape si pe tine in suferinta. De ce sa mai suspini aievea cu mintea imprastiata-n amintiri? De ce ai respira acelasi aer greoi, lasand in urma ta parfum ce se hraneste neincetat din lacrimi? Prea multi ti-au uitat numele, cautand naluci in visele naucitoare. Pentru unii ai devenit o holograma a unui suflet incins de asteptari iar pentru altii, o mobila veche de care nu se pot debarasa.

De interes:  Alex Velea este „Neatent” | Official Video – Banat FM

Esti prea frumos sa iti pierzi vremea cu oameni urati. Sa cercetezi in amintirile celebre ale unui inceput inmiresmat in voi. Cand doi vibreaza si danseaza pe acelasi ritm, atunci e iubire. Dar nu cand unul se impiedica in pasi de dans uitat. De ce sa iei Xanax pentru un prost? Un prost ce ti-a facut fiinta franjuri. De ce sa plangi pentru un prost ce a uitat sa spuna “Te iubesc”? Caci la-nceput e singurul motiv ce v-a tinut aproape. De ce ai sta ghemuit in acelasi colt uitat de oameni, fredonand o piesa atat de goala? Muzica inimii are un alt ritm, stiut acum numai de tine. De ce sa-ti frangi necontenit sinapsele? Sa te gandesti mereu la cat de greu iti este? Sa pedepsesti o inima ce inca bate? Nu are rost. Iubirea inca te mai cauta.

De ce sa iei xanax pentru un prost? Nu e mai bine să te bucuri ca ai scăpat de cineva care nu te-a meritat și care ți-ar fi dat sufletul la schimb pentru orice altceva? De ce sa iei xanax pentru un prost? Nu! Mai bine ia o gură sănătoasă de aer, mulțumește că ești încă in picioare și mergi mai departe… zâmbind! 🙂

De interes:  Interviu eveniment cu Prințul Nicolae, cel mai iubit nepot al regelui Mihai, la Culisele statului paralel – VIDEO

Citeste mai multe pe:

https://www.facebook.com/alexandruchermeleu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.