De ce să folosim un sistem de urmărire GPS?

De ce să folosim un sistem de urmărire GPS

Sistemele de urmărire GPS reprezintă sistemul de management al flotei. Cu urmărirea prin GPS a vehiculelor, rutele și locațiile vehiculelor pot fi urmărite în timp real sau înregistrate și documentate.

Soluțiile pe care le poate oferi urmărirea prin GPS a vehiculelor includ:

 • Economisirea costurilor cu combustibilul;
 • Prevenirea folosirii abuzive a vehiculului;
 • Găsirea șoferilor și vehiculelor potrivite;
 • Îmbunătățirea serviciului pentru clienți;
 • Prevenirea furtului.

Descoperă mai multe informații și despre prețurile pentru sistemele de monitorizare prin GPS aici: flimogps.ro

De ce ar trebui să obțineți un sistem de urmărire GPS pentru mașini?

Un sistem de urmărire prin GPS al vehiculului oferă mai multe soluții care ar putea economisi timp, bani și bătăi de cap companiei în viitor.

Economisirea costurilor cu combustibilul

Majoritatea sistemelor de urmărire prin GPS pentru vehicule vin cu monitorizarea comportamentului șoferului. Acest lucru permite analiza eficientă a șoferilor, identificarea oricărei activități care irosește combustibil (cum ar fi viteza, mersul în gol sau virajele dure) și ajută la reducerea uneia dintre cele mai mari cheltuieli a flotei: costurile cu combustibilul.

De interes:  TOP 3 materiale pe care sa le utilizezi in proiectul  tau de renovare in 2022

În plus, analizând Istoricul rutelor flotei, se poate vedea dacă vreuna dintre rute poate fi optimizată, eliminând orice suprapunere a rutelor sau opriri inutile.

Prevenirea folosirii abuzive a vehiculului

De asemenea, examinând istoricul rutei se poate analiza dacă toate vehiculele flotei au fost conduse așa cum ar trebui să fie și dacă au fost utilizate în scopuri nepermise.

De asemenea, majoritatea sistemelor de urmărire GPS a vehiculelor permit crearea unor notificări personalizate. De exemplu, se pot seta notificări de avertizare, când un vehicul părăsește sediul în afara orelor de lucru.

Prevenirea furtului

Urmărirea locului în care se află vehiculele poate asigura, de asemenea, că mașinile de companie nu sunt vulnerabile furțului.

Puteți fi alertat cu privire la orice activitate suspectă și, în cazul în care se întâmplă ceva rău, puteți utiliza sistemul de urmărire GPS al vehiculului pentru a trimite autorităților locația exactă a vehiculului furat.

Găsirea șoferilor și vehiculelor potrivite

Cu sistemele de urmărire GPS puteți trimite oricând cel mai apropiat șofer la o locație a clientului. Ori de câte ori primiți o solicitare a unui client, puteți trimite șoferul care poate ajunge mai repede la locația dorită.

De interes:  KYC în Cazinouri: Ce înseamnă?

De asemenea, se poate afla, dintr-o privire rapidă, care vehicule sunt pe șosea și care sunt disponibile pentru utilizare.

Îmbunătățirea serviciului pentru clienți

Fără a fi nevoie să vă sunați șoferul, livrarea se poate face spre mai mulți clienți într-o singură zi cu o flotă mai eficientă.

Astfel, clienții vor fi mai mulțumiți și afacerea mai prosperă. În plus, există întotdeauna dovada unei livrări, preluări sau prezenței la locul de muncă, chiar și atunci când clienții nu sunt prin preajmă.

Ce să cauți la o firmă care oferă sisteme de urmărire prin GPS:

 • Prețuri flexibile, fără costuri ascunse;
 • Instalare gratuită în câteva minute;
 • Serviciu excelent pentru clienți;
 • Urmărire GPS auto cu aplicație pentru dispozitivele mobile;
 • Datele colectate trebuie să respecte reglementările GDPR privind protecția datelor;
 • Rambursarea banilor în 30 de zile.

Sistemul de urmărire prin GPS a vehiculelor de la FlimoGPS ar putea fi ceea ce caută afacerea voastră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.