Un nou proiect destinat copiilor ar putea prinde contur la Oțelu Roșu. Pentru acesta este nevoie de 3.000.000 de lei

După aprobarea contractului de finanțare pentru grădinița din Oțelu Roșu, primarul Luca Mălăiescu își mai dorește o grădiniță nouă, însă cu program prelungit. La acest proiect se lucrează cu consultanții pentru depunerea documentației la Guvern.

Potrivit edilului de pe Valea Bistrei, noua grădiniță ar fi necesară pe strada Rozelor. „Cum proiectul cu prima grădiniță cu program normal este în implementare, m-am gândit că o a doua ar putea să-și aibă locația pe strada Rozelor și să fie cu patru clase pentru preșcolarii care vor avea program prelungit, de învățare, masă și odihnă, ușurându-le programul părinților care lucrează. Acum lucrăm cu consultanții la proiect pentru a-l putea depune spre finanțare, investiția s-ar ridica la o sumă de peste 3 milioane de lei și ar putea fi construită pe o suprafață de 900 de metri pătrați”, ne-a precizat primarul orașului de pe Valea Bistrei.

Luca Mălăiescu a mai menționat că proiectul grădiniței noi este gândit după multiplele solicitări venite din partea părinților.

De interes:  Ce poti face un weekend in Rasnov? Idei pentru relaxare!

În paralel se lucrează și la finalizarea documentației pentru grădinița de pe strada Libertății, consilierii locali aprobând în ședința din această lună proiectul de hotărâre privind aprobarea actualizării indicatorilor economici pentru obiectivul de investiţii „Construire Grădiniţă cu program normal pentru două grupe preşcolare în oraşul Oţelu Roşu, Judeţul Caraş-Severin”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.