De ce sa colaborezi cu specialistii in bransamente electrice?

Tipurile de bransamente electrice, proiectarea si executia acestora reprezinta un subiect de interes comun pentru multi consumatori. Daca bransamentele nu sunt proiectate atent si nu sunt bine realizate, inseamna ca s-ar putea sa va confruntati cu surprize neplacute.

Colaborand cu o echipa de profesionisti ce detine atestate ANRE puteti avea incredere deplina in proiectarea si executia instalatiilor de alimentare cu energie electrica.

Electricienii Electrocoserv pot emite documente care sa ateste calitatea lucrarii. Fiecare bransament atent proiectat trebuie sa asigure preluarea in conditii de siguranta a energiei electrice din reteaua de distributie si sa o duca in tabloul principal al imobilului.

Este important sa colaborati cu un consultant de specialitate inca din faza de obtinere a avizului tehnic de racordare. Trebuie sa va asigurati ca oferiti toate datele necesare consultantului pentru ca de acestea depinde asigura dimensionarea corecta a bransamentului de alimentare cu energie electrica.Electricienii cu experienta va pun la dispozitie inca de la inceput toate informatiile necesare si va sustin cu sfaturi pretioase in obtinerea avizelor, acordurilor si a autorizatiei de constructie.

De interes:  Cod galben de viijelii în 13 județe – În paralel, meteorologii anunţă și caniculă în mai multe zone – HARTA

Dosarul de bransare va trebui sa contina urmatoarele documente :

 • cererea de emitere a ATR
 • studiu de solutie
 • avize, acorduri, certificat de urbanism, autorizatie de constructie,
 • proiectul tehnic
 • documentele depuse de constructor la dosarul de receptie al bransamentului
 • conventia de exploatare
 • procesul verbal de receptie al lucrarii.

Acest dosar reprezinta cartea tehnica a bransamentului electric. Acesta reprezinta dovada ca aveti toate actele necesare bransarii.Daca vreti sa faceti modificarea instalatiei electrice in timp, veti gasi in cartea tehnica a bransamentului electric toate informatiile necesare.

Chiar daca nu sunteti obligat sa constituiti cartea tehnica a bransamentului este bine sa detineti toate aceste documente, care va pot scuti de neplaceri majore in timp.Din moment ce ati platit pentru obtinerea fiecarui document si pentru realizarea bransamentului aveti tot dreptul si interesul de a detine aceste date.

Specialistii in bransamente electrice au o experienta bogata in domeniu si aduc nenumarate avantaje clientilor. In cadrul echipei Electrocoserv veti gasi electricieni autorizati ANRE mereu pregatiti sa satisfaca toate cerintele clientilor.Echipa este recomandata de seriozitatea, promtitudinea, eficienta serviciilor si rapiditatea in executie. Acestia va ofera solutii integrate, servicii de mentenanta si garantia mentinerii instalatiei electrice in parametrii optimi de functionare.

De interes:  HARTA salariilor minime: Care este EVOLUȚIA în alte state și ce își PERMIT românii să cumpere

Iata si o serie de alte avantaje oferite clientilor :

 • consultanta in gasirea de solutii complete in functie de nevoi
 • tehnologii performante care se ridica la cele mai inalte standarde calitative;
 • insotirea fiecarei lucrari de certificate de calitate si conformitate;
 • existenta unui personal tehnic bine instruit care va utiliza toate echipamentele in deplina siguranta
 • realizarea service-ului, reviziilor periodice si verificarilor solicitate de clienti in cel mai scurt timp
 • disponibilitatea echipei de a raspunde cu promptitudine si cu un inalt grad de profesionalism tuturor cerintelor.

Accesati site-ul online electrocoserv.ro si colaborati cu o echipa cu experienta pentru a obtine rezultate unice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.