Centrul de vaccinare de la ISHO rămâne închis din lipsă de vaccinuri

Noul centru de vaccinare din Timișoara, amenajat în complexul ISHO, rămâne închis din cauza lipsei vaccinului.

Ciprian Trocan, responsabilul din partea Primăriei Timișoara de punerea în funcțiune a centrelor, susține că inclusiv la Iulius Mall ar putea fi suplimentate fluxurile de vaccinare dacă ar exista doze suficiente.

„Astăzi în Timișoara avem un număr de doar trei fluxuri funcționale. Avem promisiuni, în urma solicitărilor doamnei prefect, că se vor mai activa încă cinci sau șase fluxuri în oraș și așteptăm aprobarea de la INSP. Noi ne-am organizat pentru centrul de la ISHO alături de colegii de la Spitalul Județean, s-a format o echipă de cadre medicale și registratori pentru centrul de vaccinare de la ISHO, urmând să acționăm imediat ce ni se cere. Nu există vaccin. De exemplu, la Iulius Mall funcționează doar două fluxuri de vaccinare, având o capacitate de patru fluxuri. Chiar dacă nu ar fi existat centre, la Iulius Mall am fi putut avea patru fluxuri. Nu există vaccin, aceasta este explicația pentru care în Timișoara au fost deschise doar trei fluxuri de vaccinare”, spune Ciprian Trocan.

De interes:  Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul - Ce să nu faci sub nicio formă astăzi dacă vrei să nu păcătuiești grav

Reprezentantul primăriei Timișoara a declarat că dacă ar fi doze de vaccin suficiente, ar putea fi puse în funcțiune și alte centre, unele fiind deja finalizate, iar altele fiind pregătite în proporție de 90 la sută.

Sursa: Realitatea de Timis

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.