De multe ori auzim despre bransamentele la o retea electrica insa nu stim exact la ce se refera.Atat intr-o casa cat si intr-un apartament sau sediu de afaceri este foarte important sa existe o sursa de energie electrica precum si o sursa de apa.

Realizarea unor bransamente electrice va ajuta sa folositi curentul electric fara nici cea mai mica grija.Acestea sunt necesare chiar si in cazul unor santiere, pentru alimentarea cu energie electrica.Bransamentul electric este de fapt instalatia care face legatura intre reteaua de distributie a furnizorului si cea a consumatorului.Puteti opta intre bransamente electrice subterane sau aeriene, in functie de cum este realizata reteaua de distributie.

In cadrul locuintelor se folosesc retelele de joasa tensiune, pentru alimentarea electrocasnicelor. Uneori energia ajunge in locuinta prin intermediul unor cabluri aeriene pozitionate pe stalpi sau cabluri subterane pozitionate in pamant.In cadrul unor bransamente electrice aeriene, acestea fac legatura intre conductoarele aeriene de la linia de distributie a furnizorului de energie si firida de bransament a utilizatorului.

De interes:  Uită-mă sa Uit de tine! – Banat FM

In cadrul bransamentelor subterane se asigura legatura intre reteaua electrica de distributie si nisa de bransament a abonatului, pe sub pamant.Solutia de legare la retea se stabileste de catre compania de electricitate, pentru ca profesionistii sunt in masura sa va indice care este tehnica cea mai potrivita.

Care sunt  actele necesare pentru realizarea lucrarilor de bransare:

  • I.-ul persoanei fizice sau C.U.I.-ul firmei
  • actul de proprietate sau de inchiriere
  • planul cadastral de incadrare in zona
  • certificatul de urbanism
  • avizul de amplasament
  • autorizatia de constructie
  • tensiunea monofazica sau trifazica si puterea necesara
  • schita spatiilor ce vor fi alimentate

Accesati site-ul online electrocoserv.ro si beneficiati de servicii inegalabile. Specialistii Electrocoserv realizeaza bransamente electrice in orice spatiu si va ajuta sa clarificati orice probleme legate de sursa de electricitate.

Acestia va spun  de ce tipuri de bransamente aveti nevoie si va asigura ca investitia facuta va aduce beneficii pe termen lung.Echipa este specializata in executia instalatiilor electrice si are o vasta experienta in realizarea bransamentelor. Ei pun accent pe promptitudinea in executie si respectul acordat clientilor.

De interes:  Şapte focare COVID active şi trei închise, la nivelul judeţului

Solicitati-le ajutorul daca aveti nevoie de mentenanta sau daca vreti sa modificati racordarea la energia electrica. Inainte de a intra in legatura directa cu o persoana autorizata este important sa va informati corect, pentru a avea din timp acele raspunsuri care va ajuta sa faceti o optiune inspirata.

Cu multi ani de experienta in domeniu, echipa poate face orice modificare la retea, conform documentatiei tehnice.Un bransament electric potrivit va ajuta ca instalatia electrica sa faca fata cu brio numarului mare de consumatori. Electricienii Electrocoserv respecta cu minutiozitate normele legale si se adapteaza perfect cerintelor clientilor.

In plus,fac reviziile tehnice periodice si toate reparatiile necesare. Un adevarat expert se remarca de la prima vedere printr-o doza maxima de profesionalism si va ofera reusita sigura.Contactati echipa oricand aveti nevoie de bransamente electrice si beneficiati de un raport excelent calitate-pret-avantaj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.