Te-ai gandit vreodata la meritele unei cabine de dus?  Cabina de dus este compacta si ocupa putin spatiu in baie. Este ideala pentru apartamentele mici, si, pe langa functionalitate, este si  confortabila. In primul rand, utilizarea unui dus economiseste atat apa cat si timpul, comparativ cu o baie in care este amplasata o cada. O cabina dus  tropicala sau cu hidromasaj focalizat, va da usurinta organismului dupa o zi de munca, iar un dus facut dimineata, iti va oferi o zi plina de energie pozitiva si buna dispozitie.  Practic, pentru o baie mica, ti se ofera optiunea  de  a cumpara o cabina dus care combina toate functionalitatile pe care le-ai visat.

Cabina dus pentru bai mici

Daca in casa exista copii mici, parintii cumpara de obicei o cada. Insa, copiii cresc repede si daca baia este mica, devine incomod ca acestia sa-si faca toaleta zilnica. Solutia optima pentru redarea confortului este sa eliberezi spatiul baii, mai ales daca acolo este amplasata si masina de spalat rufe. In acest caz, ai nevoie de o cabina de dus. In ea, pot face baie atat intreaga familie, cat si animalele de companie si, daca este necesar, poti sa inmoi hainele pentru spalarea de mana. Persoanele in varsta care considera ca este dificil sa depaseasca inaltimea cazii de aproximativ 50 cm,  vor aprecia avantajele unei cabine de dus.

De interes:  Cum sa seduci o femeie cu flori

Cabina de dus – Modele ieftine si modele scumpe

Principalele avantaje ale cabinei de dus sunt confortul, placerea si revigorarea. Un dus facut de dimineata iti va oferi o dispozitie minunata pentru intreaga zi. Orice model ieftin al cabinei de dus va face fata acestei sarcini. Desigur, exista cabine de dus, dotate cu multe functii suplimentare: baie turceasca, aromoterapie, hidromasaj etc., a caror prezenta cresc costul cabinei. Insa, nu toata lumea are nevoie de o astfel de varietate de functii, si in acest caz, cabina dus este relativ ieftina. Bineinteles, calitatea cabinei de dus are o importanta deosebita. Trebuie sa se inchida bine si sa aiba o scurgere buna. Prin urmare, este important sa abordezi cu responsabilitatea cumpararea si sa comanzi instalarea cabinei de dus cu ajutorul profesionistilor, pentru a te bucura de buna functionare.

Cabina dus – Functii suplimentare

In comert exista modele de cabine de dus de dimensiuni mici, compacte, care se potrivesc intr-un colt al baii, iar functionalitatea lor nu te va lasa indiferent. Un set complet de functii suplimentare, include  doua dusuri, hidromasaj, lumina si ventilatie, oglinda si un raft, radio cu telecomanda etc.  Din depozite, magazine fizice sau magazine online, poti alege nu numai o cabina de dus completa, all-inclusive, ci si multe alte modele simplificate, fara pereti pe partea din spate, baza acestora fiind  peretele baii in sine, cadita si usa. Desigur, usa cabinei de dus, mai ales  pentru o baie mica ar trebui sa fie pliabila dar si mobila, pentru a economisi spatiul cu intelepciune.

De interes:  La ediția de toamnă a Bacalaureatului rata de promovare este de 35,10% in Caraș-Severin ! Nu a fost inregistrată nicio medie peste 9!

Distanta dintre cabina si alte echipamente trebuie sa fie de cel putin 30 cm. Langa cabina de dus,  ar trebui sa existe o zona libera in care sa incapa cel mai mare membru al familiei, dar nu mai putin de 80x80cm. Acesta este minimul care iti va permite sa te dezbraci fara dificultate inainte de a intra in cabina dus si sa te infasori intr-un prosop dupa ce ai terminat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.