agenție imobiliară din Timișoara

Suntem o agenție imobiliară din Timișoara, fondată din dorința de a veni în sprijinul tuturor celor care au nevoie și își doresc să investească într-o locuință care să le ofere sentimentul de „acasă”. Cu ce suntem diferiți, ce aducem nou pe piață, ce ne recomandă și multe alte curiozități puteți citi în interviul de mai jos.

Î: De ce să alegi Bisara Imobiliare?

R: Bisara Imobiliare este, în primul rând, o echipă de oameni tineri care sunt pasionați de ceea ce fac. Ceea ce ne recomandă sunt serviciile complete pe care le oferim. Fiecare client are ocazia să beneficieze de servicii de calitate oferite de oameni care știu cum să își stabilească strategiile și iau măsuri zilnice pentru a atinge acele obiective. Sunt oameni cu încredere în sine, personalitate puternică și dorința de a cunoaște și a se dezvolta. Optimismul și tendința de a vedea partea bună a lucrurilor ne face să găsim soluții pentru orice probleme. Dacă întâmpinăm dificultăți, ceea ce este normal să se mai întâmple, nu ne lăsăm descurajați pentru că suntem determinați să trecem peste orice situație pentru a ne atinge obiectivele – implicit pe cele ale clienților, desigur. În special pentru că oferim consiliere cu adevărat bazată pe nevoile clienților noștri.

De asemenea, un reprezentant Bisara se va ocupa de tot procesul de tranzacționare de la prima întâlnire și până la semnarea contractului. Tarifele pe care noi le avem sunt cele mai rezonabile de pe piața imobiliară pentru serviciile de intermediere.

Î: Ce aduceți noi pe piața imobiliară?

R: Considerăm că piața imobiliară a fost, este și va fi inovativă. Și cred că așa trebuie să fie. Tocmai de aceea este o mare provocare acest domeniu: pentru că trebuie să fii inovativ pentru a fi într-o continuă ascensiune. Suntem prezenți în mediul online pe portalurile de imobiliare, pe site și pe rețelele de socializare. Lucrăm constant la a personaliza anunțurile de promovare ale proprietăților prin descrieri cât mai detaliate și reale ale proprietăților. Menținem întotdeauna o relație apropiată cu proprietarii pentru a fi la curent cu orice modificare adusă imobilului. Dar ca să răspund mai țintit aș vrea să subliniez, în primul rând, faptul că Bisara Imobiliare nu vine imobile, ci te direcționează spre ceea ce ai nevoie. Dacă este să vindem ceva, atunci afirm că noi vindem servicii imobiliare precum promovare, identificare și consiliere atât bancară cât și juridică. Dacă este să facem o diferențiere, aș spune că pentru proprietar oferim consultanță în stabilirea prețului imobilului, informații cu privire la documentele necesare tranzacționării, asigurăm vizite de către brokeri ai agenției și punem foarte bine în valoare proprietățile prin fotografii profesionale. De partea cumpărătorului punem pe masă informație corectă și transparentă referitoare la imobil – suprafața acestuia, starea în care se află interiorul, compartimentare, chiar și anumite vicii observate la preluarea imobilului etc. Colaborăm cudiferite instituții de creditare și Birou Notarial tocmai pentru a elimina orice risc pentru vânzător-cumpărător și pentru a finaliza cu succes tranzacția.

De interes:  Cinci persoane au fost rănite în Brăila, în urma impactului dintre un tir şi o maşină

Î: Ce experiență în imobiliare au agenții Bisara?

R: Agenția a fost înființată în urmă cu 3 ani, însă experiența agenților este mult mai bogată. Echipa este formată din oameni cu experiență anterioară în interacționarea cu oamenii și cu experiență de peste 8 ani în piața imobiliară atât din Timișoara, cât și din zona periurbană. Secretul datorită căruia funcționăm atât de bine este că ne place foarte mult ceea ce facem. Este un domeniu provocator care ne ajută să devenim cea mai bună versiune a noastră. Un renumit agent imobiliar american spune că „Nu se rezumă totul la vânzarea efectivă. Un agent imobiliar trebuie să fie bun consilier, un fin detectiv și un expert în coordonare. Trebuie să știe să asculte cu atenție ceea ce spun clienții și să le identifice dorințele și nevoile, trebuie să aibă intuiție și abilități excelente de cercetare pentru a găsi proprietatea perfectă și, de asemenea, trebuie să se asigure că toată lumea își face datoria, până la semnarea actelor. Un consultant de succes este înzestrat sau își dezvoltă toate aceste aptitudini.” Consider că în atâția ani de experiență anterioară Bisara, oamenii din echipă au venit cu aceste aptitudini și au adus tot ceea ce este mai bun la ei.

De interes:  Fără apă în Moroasa II, Reșița – Banat FM

Î: Spre ce tipologie de clienți vă orientați?

R: În acest domeniu interacționezi cu o varietate de tipologii de clienți. Nu ne-am targhetat pe o nișă anume și nu judecăm oamenii după bugetul alocat achiziției. Interacționăm cu toate clasele sociale și suntem deschiși să colaborăm cu orice tipologie de client care dorește să achiziționeze sau să vândă un imobil. Ceea ce considerăm important este ca fiecare client să conștientizeze ce anume poate cumpăra de suma de care el dispune.

Î: Care sunt valorile agenției? Ce vă ghidează ca să reușiți?

R: Așa cum am menționat mai devreme, suntem o echipă de oameni care iubesc ceea ce fac. Prin urmare, am pornit la drum cu un set de valori care ne motivează să ducem profesionalismul la un nivel cât mai înalt. Printre acestea vreau să enumăr transparența, seriozitate, încredere, ambiție și perseverență, onestitate și etică, lucru în echipă și cred că ar mai fi câteva. Nu ne ferim de adevăr, ci îl căutăm și respectăm ceea ce promitem. Știm să apreciem totul și să ținem cont și de aspectele familiale, sociale, emoționale care sunt la fel de importante precum cele financiare sau intelectuale.

De interes:  De ce inca se merita achizitia de laptopuri 2 in 1

Î: Cât de multă formare au la activ agenții Bisara?

R: Nu considerăm că formările teoretice sunt cele mai potrivite. De aceea ne-am axat pe formarea practică: piața, interacțiunea cu clienții, situațiile acestora, abilitățile personale precum răbdarea și, nu în ultimul rând, dorința reală de a fi de ajutor reprezintă cel mai bun training și cea mai bună formare pentru echipa noastră.

Î: Ce provocări ați avut, ca agenție, și ați reușit să le duceți până la capăt?

R: Cea mai mare provocare a fost chiar înființarea agenției. Dar altfel, toate tranzacțiile sunt o provocare pentru că fiecare este diferită în felul ei, având particularitățile proprii. Prin urmare, fiecare zi este o provocare. Asta pentru că zilnic suntem provocați să ne depășim pe noi înșine, să găsim cele mai bune și cele mai eficiente soluții și să ne dezvoltăm aptitudini și abilități.

Î: Ca un gând de final, dacă ar fi să descrieți în câteva cuvinte Bisara Imobiliare, care ar fi acestea?

R: Bisara Imobiliare se poate remarca prin abilitățile, calitățile, valorile, principiile, cunoștințele și experiența consultanților imobiliari care depun efort pentru o educare continuă, toate acestea reflectându-se în nivelul performanței și al succesului. Din momentul în care ai intrat în contact cu oricare dintre colegii mei, vei realiza că a meritat să apelezi la serviciile noastre și vei fi un client mulțumit. Cred că atuul, plus valoarea este chiar factorul uman. Un prieten adevărat nu îți spune ceea ce vrei să auzi, nu-i așa? Te provoacă să vezi nevoile tale reale, te consiliază și te face să fii conștient de deciziile pe care le iei pentru ca ele să fie cele mai bune pentru tine și familia ta. Și la fel suntem și noi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.