Evadat de pe aeroport, la Cluj, prins la Timișoara, chiar lângă sediul poliției

Polițiștii Serviciului  de Investigații Criminale au depistat, în proximitatea sediului IPJ Timiș,  un bărbat, de 37 de ani, care era urmărit, pe numele căruia Judecătoria Sânnicolau Mare a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la pedeapsa de 1 an și 6 luni de închisoare, pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier.

Acesta, la data de 21 decembrie 2021, a reușit să fugă de sub escortă, pe aeroportul Avram Iancu din Cluj. 

În momentul depistării, acesta a declarat că intenționa să se predea.

Bărbatul a fost depus în Penitenciarul Timișoara, în vederea executării pedepsei

Bărbatul, care venea din Luton, a fost preluat de la aeronava de către un polițist de frontieră în vederea efectuării formalităților de intrare în țară.

Pe timpul verificărilor suplimentare în linia a doua de control, derulate în astfel de situații, bărbatul a profitat de un moment de neatenție al polițistului, s-a amestecat in mulțime și a ieșit din incinta aeroportului, precizează comunicatul. Conform unor surse, el ar fi plecat cu un taxi.

De interes:  Serviciul militar obligatoriu ar putea fi reintrodus în România. Ministrul Apărării: Chemarea la arme, posibilă în stare de asediu

În urma verificărilor s-a stabilit ca bărbatul, domiciliat pe raza județului Cluj, figurează în atenția autorităților române, pentru infracțiuni la regimul circulației. Imediat au fost formate echipe operative, fiind alertate structurile locale ale poliției și jandarmeriei, in vederea depistării persoanei in cauza. Cercetările continuă, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale.

sursa foto: stiridiaspora.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.