De ce nu s-ar culca cu tine?! – Banat FM

Unii bărbați cred ca toate femeile din jurul lor ar trebui sa le cada la picioare. Si daca s-ar întâmpla lucrul acesta, exista unele probleme. Nu toti pot face fața. 🙂 Ca de intors spatele mulți o fac. O iau la sănătoasa si apoi se mira ca ramân singuri. Ba mai mult, aia e o proasta si o curva ordinara. De ce? Pentru ca nu s-a culcat cu tine. Femeile nu sunt mașini de facut sex. Asa cum nici bărbații nu ar trebui sa se erijeze in tauri comunali. Unii au coarnele tocite iar alții obosesc prea repede. La sală suntem toți campioni. Acolo nu ne vede nimeni. Chiar dacă multi ajung acolo pentru a fi văzuți de toti! 🙂

E periculos sa afirmi ca orice femeie s-ar culca cu tine. Asta nu e iubire de sine. Asta e narcisism in stare pura. Una este sa ai incredere in tine. Cu totul altceva e sa crezi ca esti ultimul bărbat de pe Terra. Ai fi mirat sa afli ca mai sunt si altii. Mai buni sau mai putin buni. Irelevant.

De interes:  Cei mai valoroși mărșăluitori ai Reșiței pleacă la Cupa Europei – BANAT

Si totusi… De ce nu s-ar culca cu tine? Poate ca doar asta emani. Indirect, ii transmiți ca si pe ea ai putea sa o bagi in pat in secunda doi. Problema e ca e nevoie de doi pentru asta! 🙂 Intotdeauna. Degeaba esti parfumat, aranjat si cocoțat pe vârful stimei de sine. Daca femeia nu te vrea, nu te vrea. Punct. De cele mai multe ori, bărbații nu aleg femeile. Femeile aleg bărbații. Tu doar alegi locul si ora. 🙂 Cam asa se întâmpla de cand e lumea si pământul. Sa crezi altceva nu te pune decat in bocancii naivului etern.

Nu s-ar culca cu tine pentru ca pur si simplu nu are chef. Asta nu inseamna ca nu se va întâmpla niciodata. Iar daca stai prost cu răbdarea e problema ta. Sunt femei care nu au nicio problema cu abstinenta. Daca tu ai devenit o fiara in călduri asta nu inseamna ca femeia din fata ta va da pe spate. Sunt femei care aleg sa nu faca sex cu lunil si chiar cu anii. Daca ai „prins” una de genul sa nu te astepti sa iti lingă degetele. Cel mult s-ar putea sa te lingi tu pe bot. Femeile au avut intotdeauna un buton de stop. La bărbați butonul e stricat sau lipseste. Cu desăvârșire. De reparat nu vrea sa il repare nimeni iar de gasit, nici atât. :))

De interes:  Ziua Județului Timiş, sărbătorită timp de patru zile

Nu s-ar culca cu tine pentru ca mirosi. Nu a parfum. A transpirație. Imi pare rau sa iti spun, insa o femeie nu are nevoie de un tomberon langa ea. Feromonii trădează, transpirația acută si oribila îndepărtează. Igiena e numarul unu pentru multe din femeile pe care le Inviți la o cafea. Degeaba va întâlniți intr-o restaurant de lux daca ai jeg sub unghii. Imaginează-ți ca nimeni nu și-ar dori acele mâini sa se oprească pe o piele fină.

Fii curat. La exterior dar, cel mai Important, la interior. Pentru ca sinceritatea e o piatra rară. Nicio femeie nu isi dorește un mincinos la braț. Cu atât mai putin, in pat. Fii sincer! In primul rand cu tine. Chiar daca e al naibii de dureros, uneori.

Nu s-ar culca cu tine pentru ca deja se culca cu altul. Exista si femei care nu înșală. Greu de crezut, nu? Nu toate sunt niste panarame. Chiar daca-si plimba fundul in Panamere.

De interes:  Se pregătesc noi măsuri pentru gestionarea pandemiei. Întâlnire de urgență la Palatul Victoria

Si totusi… Întrebarea de o mie de puncte este alta:

Tu te-ai culca cu tine? 🙂

Citește mai multe pe:

www.facebook.com/alexandruchermeleu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.