De ce NU ne plac femeile Made in China – Banat FM

de-ce-nu-ne-plac-femeile-made-in-china

Sunt sigur că fiecare bărbat a cunoscut, măcar o dată în Viața lui, o femeie de acest gen. Eu le numesc femei Made in China! Sau femeile cu eticheta falsa. Asemenea parfumurilor „originale” care miros din momentul in care te Pregătești sa ieși pe ușa și până in momentul când intri în mașină. Sunt acele femei care promovează marketing-ul agresiv în unele „relații de cuplu”. Ea investește în corpul ei ca sa își crească prețul de piață și cota! El investește în ea ca să nu o piardă! Ea se tuneaza in fiecare zi iar el încearcă să țină pasul cu mâna pe portofel. Un mecanism perfect pentru cei care se mulțumesc cu jumătăți de măsura.

Femeia Made in China nu va reuși niciodată să impresioneze. Este banala, comună și mult prea des întâlnita. Ea nu reușește niciodată să atingă inima unui barbat. Nu va mișca un deget în direcția inimii și nu va fi niciodată autentica. Nici măcar în pat.🙂 E femeia care iti va spune intotdeauna ca lucrul pe care il urăște cel mai mult in lumea asta este minciuna. Deși ea minte de îngheață apele sufletului. Este femeia care citează din Balzac, dar care nu il înțelege. Este femeia care ii judeca pe ceilalți, dar pentru aceleași lucruri pe care ea le face si promovează. Este femeia care nu isi dorește copii iar dacă asta se întâmplă va încerca să scape de ei sau ii va crește in pauzele de coafor și Fitness.

De interes:  Codrin Ștefănescu: „Vine potopul peste noi. Inflația va ajunge la 20% iar ROBOR va sări de 10%”

Femeia Made in China are zâmbetul fals și ochii acoperiți de maștile fabricate cu grijă, zi de zi. Sufletul ii este amorțit atunci când nu este amanetat pe sume modice iar in momentele ei de „autenticitate”, chipul ii este gol și plin de durere. O durere mascata de fondul de ten prea evident, de rujul prea colorat și de o atitudine teatrală.

Femeia Made in China le știe pe toate și, în același timp, nu știe nimic. Dar poate că nici nu își dorește.🙂 E mai simplu si fără bătăi de cap. Este femeia care, in esența ei, nu se respectă îndeajuns de mult. Femeia care are nevoie de validare continuă și de un bărbat care să întrețină teoretic și practic acest proces. Este femeia trasă la indigo. Femeia ștearsă și uzată. Consumată de principii, de mândrie, aroganță … de un Ego inflamat in exces. De un trecut care o bântuie neîncetat si care lasa urma adânci mai mult in universul celorlalți. Precum un tatuaj pe care ți-l doresti dar pe care il faci pe pielea altuia.

De interes:  Câte persoane pozitive cu SARS-COV-2 au fost înregistrate în ultimele 24 de ore

Bărbații inteligenți nu au ce face cu o astfel de femeie.

În schimb, bărbatul second hand, o va adora!🙂

Citeste mai multe pe:

https://www.facebook.com/alexandruchermeleu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.