AJF-ul cărășean lucrează în casă nouă! Noul sediu a fost amenajat la baza sportivă Gloria

Nevoită să se mute în casă nouă după expirarea contractului de închiriere a spațiului de la Sala Polivalentă, Asociația Județeană de Fotbal și-a stabilit sediul la stadionul Gloria, la parterul clădirii în care își desfășura activitatea, în urmă cu ani buni, conducerea clubului din Govândari. De la 1 iulie, AJF-ul cărășean funcționează în spațiul menționat, în baza unui contract de comodat încheiat cu Primăria Reșița. Deocamdată, amenajările sunt în curs, urmând ca lucrurile să fie puse la punct în săptămânile următoare. Dincolo de această parte administrativă, Comitetul Executiv al forului care patronează fotbalul din județ a luat zilele trecute o serie de decizii importante legate de activitatea fotbalistică. Între altele, au fost validate rezultatele tuturor campionatelor din sezonul 2018-2019, și a fost stabilită forma de organizare a campionatului Ligii a IV-a în sezonul viitor.
„Mă refer aici la ratificarea formatului campionatului Ligii a IV-a, pentru ediția 2019-2020. Vom avea două zone, Caransebeș și Oravița, conducerea AJF-ului dorind să atragă câte 10 echipe pe serie. Asta înseamnă automat și creșterea numărului de echipe la nivel de copii și juniori, lucru care, în timp, va determina și o relansare a fotbalului la nivel de seniori. Apoi, s-a aprobat perioada de transferuri pentru Liga a IV-a, perioadă recomandată și de FRF: 15 iulie-2 septembrie 2019”, a precizat oficialul AJF Florin Stiube.
De remarcat că AJF-ul cărășean continuă strategia de promovare a fotbalului juvenil, inclusiv prin menținerea regulii care spune că fiecare echipă de seniori de Liga a IV-a trebuie să intre în competiție și cu cel puțin o echipă de juniori, indiferent de grupa de vârstă la care evoluează aceasta.

De interes:  Toate spitalele militare din țară, deschise NON-STOP pentru vaccinare, din 4 mai

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.